Szerintetek baj ha én ilyen képeket nézegetek?
Nem gond,én is szoktam ilyeneket nézegetni,és teljesen normális vagyok.
16/L
Tinifiú ki akar tűnni, valami nagyon extrém hobbi, érdeklődési kör kellene neki, h az osztálytársai felnézzenek rá. Vagy csak sima különcködés. Rosszul csinálod. Inkább sportolj, fotózz, gitározz, stb. ez a csajoknál is jobban bejön.
Én is megnéztem, de nekem semmi ijesztő vagy visszataszító nem volt benne. Nem gondolom, h húúú, de extrém, ha valaki ilyet nézeget. Nem leszel tőle más, se különleges, mert a halál is az élet része. Attól még nem leszel valaki, ha meg mersz nézni pár ilyen képet.
Hát szerintem nem feltétlenül vall semmire, ha amúgy normális vagy.
Én 21 éves lány vagyok, és kb 12 éves korom óta ilyeneken nőttem fel. Én is neten is mindig nézem a mai napig az ilyeneket, könyvtárból is mindig kihoztam a boncolással meg gyilkosságokkal foglalkozó könyveket, filmekben is az ilyen brutális filmek érdekeltek :D Tehát elég morbid érdeklődési köröm volt mindig is, de attól függetlenül teljesen normális lettem/vagyok. Ja és a legfontosabb: mindig is az volt a vágyam, hogy bűnügyi nyomozó lehessek és élőben is foglalkozhassak ilyesmivel, és mindig úgy fogtam fel, hogy edzem magam a jövendő munkámra :D És most a legjobb úton járok afelé, hogy az álmom valóra váljon, bűnügyi igazgatási szakon vagyok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!