Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek baj ha én ilyen...

Szerintetek baj ha én ilyen képeket nézegetek?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok és nagyon érdekelnek az ilyesmik.

[link]

2012. jún. 21. 21:17
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
78%
Nem baj, jó ha tisztában vagy vele hogy az élet véges, egyszer te is ott leszel , és mik számítanak igazán.
2012. jún. 21. 21:21
 2/33 anonim ***** válasza:
66%

Rotten.

Most erre mit mondjak?!

Anno 15 évesen fedeztem fel az oldalt. Végignéztem. Mutattam másnak is. Vagy 3x még végig néztem.

Ez nem gyenge idegzetűeknek való oldal, nem kellett volna a linket kitenni. Elég lett volna az oldal neve is.

A képek a valóságból származnak, nem kitalációk!

Nem baj, mert szerintem fontos megismerni ezt az oldalát is az életnek. (pontosabban a halálnak)

De ne nagyon reklámozd.

28/N

2012. jún. 21. 21:23
 3/33 anonim ***** válasza:
74%
Nem baj, csak leírhattad volna, miért teszed ezt? Ha orvosnak, koporsósnak, kórboncnoknak készülsz, akkor okés a dolog. De ha étvágyat kapsz hozzá, az már gáz.
2012. jún. 21. 21:25
 4/33 anonim ***** válasza:
0%

:D az a baj, hogy én mindig éhes lettem, mikor ezt néztem.

(második voltam)

2012. jún. 21. 21:27
 5/33 anonim ***** válasza:
71%
Végül is nem baj, ha nem azért nézegeted, mert ez szép és tetszik neked.
2012. jún. 21. 21:29
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
De jó, hogy előbb a válaszokat néztem meg és utána már megnyitni se akartam a linket. :/
2012. jún. 21. 21:30
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
beírhattad volna mi ez. nem kíváncsi erre senki este. amúgy ha állandóan ilyenek nézegetsz szerintem gáz
2012. jún. 21. 21:32
 8/33 Shaddark ***** válasza:
100%

Keresed miben lehetsz különlegesebb mint más.

Ez jó, mert nem akarsz beleolvadni a "tömegbe".

Az eszközt viszont jobban is megoldhatnád, ez nem túl hatásos.

2012. jún. 21. 21:35
 9/33 anonim ***** válasza:

Én a saját apámat láttam egy hónapja holtan.

Neked volt hasonlóban részed?

Talán akkor nem szívesen nézegetnéd.

lány/26

2012. jún. 21. 21:35
 10/33 anonim ***** válasza:
47%

Én is néztem régen ezt az oldalt, meg a puruttya extrémet, azon is bőven volt mindenféle hullás kép, videó. Szerintem nem baj, hogy megnézed, ameddig nem érzel valami aberrált vonzalmat ezek iránt. :D Én azért néztem, mert megdöbbentő az egész és érdekes. Annyira durva, hogy milyen módokon meg lehet halni és hogy milyen lesz az ember pl.: miután átmegy rajta egy kamion kereke. Jó ez így betegesnek tűnik, de számomra teljesen ismeretlen volt az ilyen látvány addig és hajtott a kíváncsiság. Azért ne vidd túlzásba. :D

20L

2012. jún. 21. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!