Szerintetek baj ha én ilyen képeket nézegetek?
Rotten.
Most erre mit mondjak?!
Anno 15 évesen fedeztem fel az oldalt. Végignéztem. Mutattam másnak is. Vagy 3x még végig néztem.
Ez nem gyenge idegzetűeknek való oldal, nem kellett volna a linket kitenni. Elég lett volna az oldal neve is.
A képek a valóságból származnak, nem kitalációk!
Nem baj, mert szerintem fontos megismerni ezt az oldalát is az életnek. (pontosabban a halálnak)
De ne nagyon reklámozd.
28/N
:D az a baj, hogy én mindig éhes lettem, mikor ezt néztem.
(második voltam)
Keresed miben lehetsz különlegesebb mint más.
Ez jó, mert nem akarsz beleolvadni a "tömegbe".
Az eszközt viszont jobban is megoldhatnád, ez nem túl hatásos.
Én a saját apámat láttam egy hónapja holtan.
Neked volt hasonlóban részed?
Talán akkor nem szívesen nézegetnéd.
lány/26
Én is néztem régen ezt az oldalt, meg a puruttya extrémet, azon is bőven volt mindenféle hullás kép, videó. Szerintem nem baj, hogy megnézed, ameddig nem érzel valami aberrált vonzalmat ezek iránt. :D Én azért néztem, mert megdöbbentő az egész és érdekes. Annyira durva, hogy milyen módokon meg lehet halni és hogy milyen lesz az ember pl.: miután átmegy rajta egy kamion kereke. Jó ez így betegesnek tűnik, de számomra teljesen ismeretlen volt az ilyen látvány addig és hajtott a kíváncsiság. Azért ne vidd túlzásba. :D
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!