18 éves lányom odaköltözött egy 43 éves férfihez, teljesen elcsavarta a fejét, mit tegyek, ha nem is tudjuk elérni?
Lányom elköltözött egy emberhez 5 napja, mikor hívtam a pasi vette fel és mondta, hogy ne akarjam szétszedni őket, a kislányom meg szeretett volna velem beszélni, de megszakadt a vonal és azóta is próbálkoztam, de nem veszi fel. A bátyja próbálta elérni szintén, de neki sem válaszol. Mindig nagyon közel álltunk egymáshoz, imádott itthon lenni, de hirtelen elment és nem értjük az okát! Annyira kislány még, még számlát se fizetett be soha, nem intézett hivatalos ügyet, barátnőzött, élte a kamasz életét és most teljesen indokolatlanul egy ilyen idős pasi megbolondította, aki az apja lehetne. Eleinte mondta, hogy szerelmes belé egy ilyen idős férfi, aztán hogy neki is kicsit tetszik, de nem akar tőle semmit. A pasi megvárta az iskolánál néha, a gyerek pedig teljesen megváltozott napról-napra és végül ez lett. Nagyon tanácstalanok vagyunk, mert már nem kicsi, de nagyon féltjük őt az apjával és a bátyjával és várjuk haza, hogy megmagyarázza a dolgokat.
Nem tudom, mit tegyek, nagyon féltjük, tudnának segíteni?
Nem az a gond, hogy hány éves a fickó, hanem az, hogy per pillanat úgy tűnik, hogy fogva tartja.
A rendőrség ilyen esetben intézkedik. Inkább jöjjenek vissza azzal, hogy beszéltek vele, jól van, nem akar hazajönni - akkor legalább a szülők is tudni fogják, hogy jól van.
Én bejelenteném eltűnt személyként.
Én azonnal szólnék a rendőrségnek,már több mint 24 órája eltűnt,úgyhogy tudják már kerestetni! A férfi neve kellene hozzá,facebook,internet,emailcím bármi!A rendőrség telefonszám alapján meg tudja állapítani a telefonszolgáltatók közreműködésével, hogy éppen hol van a telefonkészülék helye...De ehhez nyomós indok kell,hogy esetleg fenyegetve van a kislányod élete....
Én megértem az aggodalmad :S
Ne törödj a szabályokkal, füllents a rendőrségen. Akart veletek beszélni, de nem engedte, stb, végülis nem is füllentesz nagyot.
Egyébként nem tudom elképzelni hogy ne tudnátok a csókáról semmit, munkahely, ismerösök, megszokott helyek, hobbi, kizárt hogy ne ismerje valamelyik közös ismerős.
Velem nem járna jól, munkahelyére bemennék, hiába 18 éves már a lányom pont leszarom, majd megbüntetnek ha akarnak.
Ott vagytok hárman, nem fog tudni veletek mit kezdeni. A szomszédai elött leüvöltöd a fejét az már biztos nem fog neki tetszeni.
Munkahelyére bemész és halál értelmesen elmondod a sztorit a fönökének. Ez sem fog neki jól esni.
Hiába múlt el 18 azért nem igy van ez, szabály ide, szabály oda tessék utána menni.
Ha konkrétan nem engedi veletek kapcsolatba jutni, akkor én igenis ráhívnám a rendőröket.
Mégis mit csinál a lányod? Tanul, vagy munkanélküli? A pasi tartja el? Mik a tervei mellette, majd otthon lesz háztartásbeliként, vagy mi? Ha 18 éves, gondolom most érettségizhetett, vagy ha évvesztes, még csak jövőre fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!