Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kötelességem vigyázni a...

Kötelességem vigyázni a nővérem gyermekére?

Figyelt kérdés
Most lesz 6 hónapos a kisfiú és mindig rám van bízva, szinte már kötelességem jó képet vágni ahhoz hogy vigyáznom kell rá. Minden nap, másnap itt vannak és rám van bízva, nem nagyon szeretek vele lenni. Aranyos meg minden, de akkor is én 14 éves vagyok és nem vagyok kíváncsi arra ahogy a gyerek sírdogál. Ha sír akkor fel kell venni mászkálni kell vele, mivel nem vagyok túl jó fizikumú így ez nekem elég nehéz.
2012. jún. 21. 17:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Olvastam a köztes bejegyzésedet is, kicsi lány.

Ha ez így van, akkor nagyon keményen kell a sarkadra állnod, és kiverned a balhét magadért, mert ez azt jelenti, hogy a családod elég bibis. Már most azzal fognak vissza a leválásról, hogy rád teszik az "anya" szerepet és azt a felelősséget, ami nem a tied. Közös erővel nyomnak egy olyan szerepre, ami nem a tied. A nővéred törődjön a gyerekével, anyád a saját dolgával, apád a sajátjával - és téged hagyjanak szépen békén a magad dolgaihoz.

Javaslom, hogy ősszel az első dolgod legyen egy iskolapszichológust megkeresni, különben nagyon nehéz dolgod lesz a családodról való leválásban és a kamaszkorban.

2012. jún. 21. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!