Melyik lánynév tetszik az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
A lánynevek:
Kovács Viktória
Kovács Tímea
Kovács Réka
Kovács Mirella
Kovács Vivien
Vagy esetleg ezek a nevek párosítása 1. és 2. keresztnévként? Úgy melyik hangzik jól?
2012. jún. 21. 13:42
11/25 anonim válasza:
Ezek közül csak a Viki és a Réka tetszik, külön.
12/25 anonim válasza:
Bocsi, a Mirelláról a mirelit jutott eszembe. :S
Egyébként egy válaszoló írta hogy a nem túl egyedi vezetéknévhez valami egyedibb keresztnevet válasszatok! A Mirella esetleg:)
22L
13/25 anonim válasza:
Nekem is a Réka tetszik ilyen összetételben. Talán még a Viktória.
14/25 anonim válasza:
Ha már Kovács a vezetékneve, akkor szerintem is valami különlegeset, ritkát, de szépet kellene választani keresztnévnek. Annyi sok szép ritka név van :) A Mirella is szép például, úgyhogy a felsoroltak közül azt választanám.
15/25 anonim válasza:
Viktória és Vivien, nekem ezek tetszenek leginkább. Az én párom is Kovács, szal engem is érdekelne a téma:D
Amúgy sztem a Kovács vezetéknév mellé még a Jázmin is szép név. Legalábbis nekem tetszik.
26/F
16/25 Shaddark válasza:
Réka, Vivien.
Inkább tömegnév mint Mirelit...
Mire felnő több lelki sebe lessz mint egy 60 évesnek.
19/25 anonim válasza:
Kovács Viki
Kovács Vivi
Kovács Timi
és még ilyen a Kovács Lili
szerintem ezek nagyon vidámak és vagányak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!