3 éves gyermekem lakcímét meg tudom-e változtatni a vér szerinti apja beleegyezése nélkül?
Még terhes voltam amikor börtönbe került még mindig ott van. Eközben nekem új kapcsolatom lett és már össze is költöztünk. Most szeretnénk a lakcímünket is ide átiratni.
Annyit még hozzátennék, hogy nem házasodtunk össze és bejegyzett élettársi kapcsolatunk sincs, csak a gyermeket vette a nevére!
Erre a mondatodra írtam ==> Elég egy törvényes képviselő amennyiben nincsenek elválva a szülők.
Az a baj, hogy semmilyen bírói papírom nincs, hogy a teljes felügyeleti jog az enyém. A két nagy gyerekemnél van, mert Ők az első férjemtől vannak. Ott minden rendben volt, elváltunk és nálam vannak elhelyezve. De a kicsi a második kapcsolatomból született, ahol nem volt se esküvő, se hivatalos élettársi kapcsolat bejelentés. Csak egyszerűen együtt éltünk és úgy született meg a pici....azaz még terhes voltam amikor börtönbe került. Szóval egyszerűen csak a nevére vette ( 7hónapos terhes voltam ekkor ) és azért idegesít, mert ha neki is alá kell írnia ezt a papírt akkor nekem annyi, mert Ő soha nem egyezne ebbe bele. Már csak azért se, nehogy én boldog legyek. Sajnos nem valami jó ember!:/
MEGLEHET VÁLTOZTATNI A LAKCÍMET!NEM KÉRNEK SEMMILYEN PAPÍRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÉN IS ELVÁLTAM,ÉS NEM VOLT GOND!!!!!MEG SE KÉRDEZTEK,HOGY ELVÁLTAM VAGY HÁZAS VAGYOK!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!