Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen egy elkényeztetett 18...

Milyen egy elkényeztetett 18 éves?

Figyelt kérdés
Miből tudhatom meg, hogy én az vagyok-e? Milyen tulajdonságok / tettek utalnak erre?
2009. júl. 5. 22:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az, akinek csupán igényei vannak, de tenni semmiért sem hajlandó. Aki elvárja, hogy lakást, kocsit tegyenek a segge alá és eltartsa valaki. És mélységesen fel van háborodva, ha a luxus kiadásaikat nem tudják finanszírozni vagy esetleg megkérik, hogy ugyan tegyen már ő is értük valamit. Többnyire ehhez még társul a "felnőtt vagyok, nem ti mondjátok meg, hogy mit csináljak, de azt, hogy eltartsatok életem végéig, azt elvárom" életérzés is. Az az egyetlen baj ezzel, hogy ha egyszer a szülők már nem lesznek, akkor az ilyen emberek rettenetesen fognak szenvedni, mert saját magukat képtelenek lesznek eltartani. Hacsak nem találnak valakit, aki átveszi a szüleik szerepét.
2009. júl. 6. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!