Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt az idő vajon egy új...

Itt az idő vajon egy új párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

36 éves férfi vagyok, és van egy 11 éves kisfiam. 9 éve elvesztettem a feleségem akivel mindennél jobban imádtuk egymást. Nagyon nehezen tudtam túltenni magam rajta, de a kicsi miatt muszáj volt. 9 év rengeteg idő, és ugyan sose lesz képes bárki is pótolni őt mert neki különleges helye van nálam, de felbukkant egy nő az életemben fél éve, aki nagyon emlékeztet engem a kedvesemre. És megszerettük egymást. Szerintetek a kisfiam hogy fogadná az új "anyukát"? Természetesen nem anyukája lenne, csak lehetne egy nő is újból nálunk. Innen úgy fest nagyon jól kijönnek egymással, megértik egymást, stb...

2009. júl. 5. 22:39
 1/4 anonim ***** válasza:
A feleségedet tisztességgel meggyászoltad és eljött az ideje, hogy a kisfiad mellé szervezz egy igazi családot. Ő lassan kamaszodik és kellene melléje az anyai/női gondoskodás is. Igen, itt az ideje egy új párkapcsolatnak. Sok nő örömmel veszi, ha új kapcsolatában van egy helyes, kedves ekkora fiúcska. Mindkettőtöknek, de inkább mindhármótoknak jobb és tartalmasabb lesz az élete. Ha szereted a hölgyet, a kisfiad is kijön vele, ne habozz!
2009. júl. 5. 22:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Bármikor itt az idő egy új kapcsolatra, ha te úgy érzed, hogy itt az idő, az csak rajtad áll. Viszont, azt irod, hogy megismertél valakit, aki nagyon emlékeztet a volt kedvesedre, ez nem jó jel. Vele nem fogsz újra találkozni, tehát jobb lenne nem őt keresni minden nőben, aki szembejön az utcán, hanem valakit, aki elfogad benneteket, úgy ahogyan vagytok, és akit ti is szeretni tudtok teljes szivvel, tisztán, de csak magáért, nem pedig azért, mert emlékeztet arra, aki elment az életetekből. Ezt ne tedd, ezzel csak fájdalmat okozol mindenkinek. Lehet,hogy én értelmeztem rosszul amit irtál, és csak az én fülem szúrta ki a rosz szófordulatot, távol áll tőlem, hogy bárkit is megbántsak, minden esetben magadnak kell döntened, azt ajánlom hallgasd meg a szived, és ne hamarkodd el a döntésedet. Drukkolok nektek!
2009. júl. 5. 22:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ez nem biztos, hogy jó de én arra értettem, hogy ugyanolyan kedves, ugyanaz a gyönyörű mosoly, hasonlóképpen csinos, még a hangja is olyan mély mint az övé volt. Nem kerestem őt csak találkoztunk és a többi jött magától. Minden nap gondolok a feleségemre, és bár nem beszélek róla de sokszor eszembe jut. Nem szeretném ha ezmiatt menne tönkre ez a kapcsolat. Hibásnak is érzem magam a halála miatt, hiszen az autót amivel balesete volt tőlem kapta karácsonyra. Rémes érzés. :-(
2009. júl. 5. 23:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen, itt az ideje.

De ne azért szeresd azt a nőt, mert hasonlít a feleségedre, hanem keress benne sajátos dolgokat!

Ha kiderül neki, hogy sok a hasonlóság, lehet otthagy, mert azt hisz, hogy nem is igazán önmagáért szereted!

2009. júl. 6. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!