Itt az idő vajon egy új párkapcsolatra?
Sziasztok!
36 éves férfi vagyok, és van egy 11 éves kisfiam. 9 éve elvesztettem a feleségem akivel mindennél jobban imádtuk egymást. Nagyon nehezen tudtam túltenni magam rajta, de a kicsi miatt muszáj volt. 9 év rengeteg idő, és ugyan sose lesz képes bárki is pótolni őt mert neki különleges helye van nálam, de felbukkant egy nő az életemben fél éve, aki nagyon emlékeztet engem a kedvesemre. És megszerettük egymást. Szerintetek a kisfiam hogy fogadná az új "anyukát"? Természetesen nem anyukája lenne, csak lehetne egy nő is újból nálunk. Innen úgy fest nagyon jól kijönnek egymással, megértik egymást, stb...
Igen, itt az ideje.
De ne azért szeresd azt a nőt, mert hasonlít a feleségedre, hanem keress benne sajátos dolgokat!
Ha kiderül neki, hogy sok a hasonlóság, lehet otthagy, mert azt hisz, hogy nem is igazán önmagáért szereted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!