Ha lehetséges lenne, hogy a férfiak legyenek terhesek, átadnád a lehetőséget a férjednek? Illetve aki férfi, vállalná a partnere helyett a terhességet/szülést?
1 kis Alien:'D
Nem adnám át.Hogy nézne már az ki?:D
Nem, nem adnám át, mert szerintem ez a felfogás elég beteges.
Ha valaki így gondolkodik nem tiszta.
Komolyan nem értem, hogy 1-2 ember, hogy lehet olyan önző, hogy jobban érdekli a csík a hasán, mint az, hogy gyermeke születik!
Persze megint más, ahol komplikációk vannak stb, s náluk rossz élmény maradt.
2 gyerekünk van, örülök, hogy átélhettem velük a terhesség és a szülés csodáját, de, ha harmadik babát is vállalnánk, akkor azt a terhességet szívesen átadnám a páromnak:)
Egyébként ő örömmel vállalná, mert végig mondogatta, hogy milyen csoda lehet, hogy növekszik és mozog bennem a kicsi, biztos kipróbálná.
Termeszetesen.Nem kell hanyas, szedules, gyomorsav, mozgasi nehezsegeg, percenkenti pisilesek, a szules, a veresre ragott mellbimbo es a megrepedt bor.A sulyommal szerencsere nem volt baj.
Akar masodikat, de azt o szuli!
Miért vannak azok lepontozva, akik nem adnák át a partnerüknek?Itt mindegyik válasz hasznos, hisz egyéni gondolatot fogalmaz meg, s nem egy problémában segít.
Ennyire nem lehet saját véleményt írni?
Sokszor nem értem én az itteni embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!