Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el a férjemnek,...

Hogyan mondjam el a férjemnek, hogy megcsaltam?

Figyelt kérdés

3 hónappal ezelőtt munkát kapott Németországban.Úgy volt,hogy mivel a fizetéséből bőven ellettünk volna ketten is,én is vele tartok,de végül családi okok miatt itthon kellett maradnom.

Nagyon rossz volt egyedül,a megismerkedésünktől az utazásáig minden(!) nap találkoztunk,így teljesen magam alá kerültem,mikor kiderült,hogy csak 2 havonta tudna hazajárni,nekem pedig a másodunokatestvérem kislányára kellett vigyáznom,mert a szülei reggeltől estig dolgoznak,és csak rám tudták bízni a kislányt.

Mondanom se kell,közben megismertem egy férfit,akivel összemelegedtünk,és megtörtént a dolog.Nem is egyszer.:S

A legrosszabb az egészben,hogy egyszer majdnem lebuktunk a kislány előtt,de azt hiszem,hogy sikerült kimagyaráznom magamat.

Az első 2 hónap után a férjem nem tudott hazajönni,mert a papírjaival gondok adódtak,és ugye én sem tudtam meglátogatni őt,és bevallom őszintén,nem is akartam...tudom,hogy mit veszítek vele,de itt van ez a másik férfi,aki a közelemben van,vele talán még szebb lehetne az életem,és őt akarom!

1 hónap múlva jön haza a férjem,telefonon szoktunk beszélni,és érzi a hangomon,hogy valami nincs rendben,legutóbb pedig rácsaptam a kagylót,mert annyira kérdezősködött,és egyszerűen rosszul esett a gyanúsítgatása,még ha igaz is...

Mit tegyek?Hogyan mondjam el neki,hogy vége?

2012. jún. 17. 18:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha ló nincs, szamár is jó... Na szép. Most sajnálom igazán a férjed. Ezután a kijelentésed után inkább válj el, és hagyjd őt, hadd találja meg az igazi szerelmet.
2012. jún. 17. 19:12
 12/29 anonim ***** válasza:
75%

Ű"megismertem egy férfit,akivel összemelegedtünk,és megtörtént a dolog."

Én csak arra lennék kiváncsi,hogy hol ismerted meg a másik férfit.Ha neten,akkor eleve tudnod kellett, hogy ott főleg erre van lehetőség.Ha valahol személyesen,akkor pedig vagy kiderítette a telefonszámod,vagy direkt megadtad neki,szóval eleve hibás vagy :S

Ha nem mész ki a férjed után németországba,akkor felesleges házasságban maradnod szerintem :S

2012. jún. 17. 19:13
 13/29 anonim ***** válasza:
85%

nem érdekel ha le offoltok:

akkora egy riba**nc vagy hogy ekkorát a föld nem hordott a hátán!gratulálok, remélem boldogtalan leszel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012. jún. 17. 19:27
 14/29 anonim ***** válasza:
71%

jaaaaa ér ráadásul

"nem tudom a másik pasival hányadán állok mert ha csak szexre kellek neki akkor nem akarok egyedül maradni"

szerencsétlen férjed még nem tudja mekkora se**gg emberrel házasodott össze. te bü.....k.....va elgondolkoztál azon mi lesz a férjeddel? tudod mit kívánom, hogy a másik pasi ne most játszadozzon veled, hanem késöbb, hogy akkor maradj egyedül!

2012. jún. 17. 19:36
 15/29 anonim ***** válasza:
94%

Én sajnállak. Ha igazán szeretted volna, akárhány hónap eltelhetett volna kibírtad volna. Vagy utána mész, nemhinném hogy az a családi ok elhúzódik több hónapig...

Az meg hogy még képes vagy vacilálni a szeretőd meg a férjed közt hogy ha neadjisten a szeretőd játszadozna veled hazudnál a férjednek és velemaradnál, ha a férjed dob akkor a pasival...

Látszik hogy milyen érzelmi intelligenciával rendelkező nulla vagy. Sajnállak. Szánalmas.

2012. jún. 17. 20:03
 16/29 anonim ***** válasza:
84%
szerezz egy kan kutyát. az megb.szhat és nem megy sehova...
2012. jún. 17. 20:03
 17/29 anonim ***** válasza:
74%

Azért a kérdező által megadott kulcsszavak is aranyosak :)

Kérdező, ez elég durva kapcsolatfüggőséget mutat. Szerintem egy pszichológus sokat segítene...

2012. jún. 17. 20:09
 18/29 anonim ***** válasza:
94%

hülye k..rva!!

mond el a férjednek és remélem talál magának egy rendes nőt! Te meg előbb-utóbb visszakapod az élettől!

2012. jún. 17. 20:30
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Az elején még nem esett le, de a "nem akarok egyedül maradni" komment után egyértelművé vált, hogy a kérdés egy provokatív fiktív kérdés. Legalábbis nagyon remélem (nőként). Szomorú, hogy az ilyen mentalitású nők miatt minősítik le általánosságban a női nemet "olcsó, senkiházi, pénzéhes, stb. k*rváknak".
2012. jún. 17. 20:35
 20/29 rotációskapa válasza:
61%
Sok a k#rva.
2012. jún. 17. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!