Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el a férjemnek,...

Hogyan mondjam el a férjemnek, hogy megcsaltam?

Figyelt kérdés

3 hónappal ezelőtt munkát kapott Németországban.Úgy volt,hogy mivel a fizetéséből bőven ellettünk volna ketten is,én is vele tartok,de végül családi okok miatt itthon kellett maradnom.

Nagyon rossz volt egyedül,a megismerkedésünktől az utazásáig minden(!) nap találkoztunk,így teljesen magam alá kerültem,mikor kiderült,hogy csak 2 havonta tudna hazajárni,nekem pedig a másodunokatestvérem kislányára kellett vigyáznom,mert a szülei reggeltől estig dolgoznak,és csak rám tudták bízni a kislányt.

Mondanom se kell,közben megismertem egy férfit,akivel összemelegedtünk,és megtörtént a dolog.Nem is egyszer.:S

A legrosszabb az egészben,hogy egyszer majdnem lebuktunk a kislány előtt,de azt hiszem,hogy sikerült kimagyaráznom magamat.

Az első 2 hónap után a férjem nem tudott hazajönni,mert a papírjaival gondok adódtak,és ugye én sem tudtam meglátogatni őt,és bevallom őszintén,nem is akartam...tudom,hogy mit veszítek vele,de itt van ez a másik férfi,aki a közelemben van,vele talán még szebb lehetne az életem,és őt akarom!

1 hónap múlva jön haza a férjem,telefonon szoktunk beszélni,és érzi a hangomon,hogy valami nincs rendben,legutóbb pedig rácsaptam a kagylót,mert annyira kérdezősködött,és egyszerűen rosszul esett a gyanúsítgatása,még ha igaz is...

Mit tegyek?Hogyan mondjam el neki,hogy vége?

2012. jún. 17. 18:54
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
86%
Sajnálom, már nem szeretlek, találtam mást, szeretnék elválni.
2012. jún. 17. 18:56
 2/29 A kérdező kommentje:
Csak ilyen egyszerűen?De hogyan?Így nem tudom...
2012. jún. 17. 18:57
 3/29 anonim ***** válasza:
90%
Bonyolíthatod is, de minek? Ültesd le, mondd el neki, hogy ez történt, és el akarsz válni, mert már nem őt szereted. Ezt nem lehet másképp.
2012. jún. 17. 18:59
 4/29 A kérdező kommentje:
Ezzel nem sokat segítettél,de mindegy.
2012. jún. 17. 19:02
 5/29 anonim ***** válasza:
96%

"Hogyan mondjam el a férjemnek, hogy megcsaltam?"

Szivem, amíg te a családért húztad az igát külföldön, addig én nagyon ráértem itthon, munka nélkül, viszketett a ... és félredugtam.

2012. jún. 17. 19:03
 6/29 anonim ***** válasza:
98%

Nem minősítenélek, mert tapasztalatom szerint az ilyen emberek gondolják a legkevésbé magukról, hogy mekkora g.cik.

Tehát a kérdésedre válaszolván, megmondod neki, hogy bocs apukám, engem nem olyan fából faragtak, aki távkapcsolatban tud élni, nekem kell hogy mellettem legyen a párom, különben nagyon gyorsan találok mást a helyére. Ennyi.

2012. jún. 17. 19:04
 7/29 anonim ***** válasza:
82%

Két megoldás van: vagy nem mondod el soha. Ez esetben pedig reménykedj, hogy valamelyik " jóakaród" ne súgja meg neki. Mert ilyen tuti lesz.

Vagy ha megmondod, akkor tényleg ne ötölj-hatolj. Egyszerűen közöld a tényeket. Meg persze azt, hogy most akkor beszéljétek meg és döntsétek el hogyan tovább.

2012. jún. 17. 19:05
 8/29 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, kb. milyen válasszal lennél elégedett?
2012. jún. 17. 19:08
 9/29 A kérdező kommentje:
Akkor lehet,hogy meghunyászkodom,és nem mondom el...még nem tudom,hogy a másikkal hányadán is állok,mert ha neki csak a szexre kellek,akkor nem akarok egyedül maradni...:(
2012. jún. 17. 19:08
 10/29 anonim ***** válasza:
87%
Ez kamukérdés.
2012. jún. 17. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!