Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy olyan...

Mi a véleményetek egy olyan feleségről, aki a férje tudta nélkül rakatott fel magának spirált?

Figyelt kérdés
Már volt egy gyerekük addigra. Aztán évekig bent volt a spirál, végül a nő kivetette, és született egy második.
2012. jún. 16. 19:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát és mit gondolt a férfi, a két gyerek között mivel védekeznek? Vagy ez nem volt téma köztük? Esetleg úgy tudta, hogy a neje gyógyszert szed? Ez így értelmetlen.

És a nő úgy is hagyta abba a védekezést, hogy a férfi nem tudta, tehát a nő húzása miatt jött csak a második gyerek?

A férfinek azért tisztában kellett volna lennie, végül is mivel védekeznek.

2012. jún. 16. 20:23
 12/19 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem elítélendő. A gyerekvállalásról - vagy az ellenkezőjéről- két embernek együtt kéne döntenie.
2012. jún. 16. 20:27
 13/19 anonim ***** válasza:
59%
Mi bajod van anyáddal? Az, hogy nem akart második gyereket, és évek múlva meggondolta magát? Nem rólad döntött, hanem a saját életéről. Minden nőnek jogában áll eldönteni, hogy mikor akar szülni, és mikor nem.
2012. jún. 16. 20:30
 14/19 anonim ***** válasza:
80%

Komolyan nem érti a kérdést 1-2 ember? Én szégyellem már magam helyettetek!:D

Leírom, hátha sikerül összerakni a képet:

A kérdés az, hogy az anyuka a férje tudta nélkül rakatta fel, majd vetette le a spirált! Magyarul a kommunikáció nulla volt köztük a gyerekvállalás témakörében!

Speciel én nem tudom elképzelni azt a helyzetet, hogy a párommal nem beszélem meg a védekezés-gyermekvállalás helyzetét.

2012. jún. 16. 21:05
 15/19 anonim ***** válasza:
87%
Szeritnem nem ismerjük az ő kapcsolatukat és a helyzetüket eléggé, hogy erről ismeretlenül véleményt mondjuk. A nő sem hiszem hogy ok nélkül csinálta ezt, csak úgy. Azt sem tudhstjuk, milyen megegyezésük volt-ha volt- a második gyerekkel kapcsolatosan. Ha átverte a férfit, abban a férfi is ludas lehet, akivel nem lehetett szót érteni, nem lehetett beszélni. Ki tudja, nem voltunk ott.
2012. jún. 16. 21:21
 16/19 anonim ***** válasza:
49%
És aztán évekig bekamuzta a férjének, hogy bocs drágám,de nem tudok teherbe esni?Ha a férjét igazán zavarta volna,elvitte volna orvoshoz,illetve magát is kivizsgáltatta volna...
2012. jún. 16. 21:21
 17/19 anonim ***** válasza:
20%
Most igazából hol a gond. Ha a férj azt mondja, hogy ő gyereket akar, de a nő meg nem, akkor mivan? Ahhoz a férfinak ugyan mi köze van, szerintem az ég adta világon semmi. Talán azért nem mondta el, mert nem akart vitát, de úgyis lett volna spirál, tökmind1, mit mond a férfi.
2012. jún. 16. 22:03
 18/19 anonim ***** válasza:
Szeretem az ilyen külsős okoskodó kérdezőt: Leírsz egy féligazságot, mert ugye nem tudhatod, hogy a nő kérte e a férjet, védekezzen ő, mert az antibébi tabletta minden más egy nőnek, mint egészséges, és a hapsi nem azt mondta, hogy ő bizony nem húz kotont a farkára. Erre aztán milyen közös megbeszélést kellett volna a nőnek tartania? Vagy netán nem akart még egy gyereket, valamiért? Honnan tudhatod ezeket? Ott voltál, gyertyázni?
2012. jún. 16. 23:31
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem meg mindegy mit írunk, mert nem tudjuk, hogy mi volt pontosan, mit tudott a férj. Ha tudnánk a teljes sztorit, könnyebb lenne írni akármit is.
2012. jún. 17. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!