Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni egy olyan...

Mit lehet kezdeni egy olyan rokonnal, aki egyetlen egy másodpercre sem marad csendben akárhol is vagyunk?

Figyelt kérdés
A sógorom állandóan beszél, értem én, hogy nem vagyunk egyformák, de akármiről is van szó, senki sem tud szóhoz jutni a családból, mindig ő beszél. Nagyon hangosan is beszél és van, amikor a gyerekeim megijednek, mikor hirtelen felemeli a hangját (nem haragból). Már próbáltuk neki mondani, hogy így meg úgy, de nem tud megváltozni. Hogyan segíthetnénk neki? Szerintem a milyensége nagyon közre játszik abban, hogy nincs párkapcsolata sem. Őszintén szólva, idegesítő tud lenni az állandó beszéd a jelentéktelenebbnél jelentéktelenebb dolgokról. Mást a családból nem is hallgat meg, a szavába vág.
2009. júl. 5. 04:08
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
21:08: aki nem kér a segítségedből, egyik fülén ki, a másikon be, azon hogy lehet segíteni? Mi szívesen segítenénk neki, épp ezért írtam ki a kérdést. A pszichológus is segíteni akar, nem pedig kigúnyolni, de aki nem akarja, hogy segítsenek rajta, azon nem lehet...azt hiszed, hogy az évek során nem próbáltuk már mindenhogy? Akkor tudod, hogy milyen ez, mikor benne vagy és akármit teszel, a másik nem hallgat rád, sőt nem is engedi, hogy végig mondd, amit akarsz. Te hogy segítenél?
2009. júl. 5. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!