Van esélyem hogy valaki belémszeret és elfogadja a gyerekemet is?
Figyelt kérdés
Férfiak!Tudnátok szeretni egy olyan nőt akinek már van gyereke? A férjemet elhagytam mert az alkohol fontosabb volt neki mint mi. A gyerkőc még nincs fél éves. Bevállalnátok így egy komoly kapcsolatot?2009. júl. 4. 21:27
1/13 anonim válasza:
Az én menyasszonyom kisfia 4 éves, de úgy ahogy vannak elfogadom őket. Imádom mindkettejüket, a kissrác bármikor jöhet hozzám ha gondja van, rengeteget játszok vele, a randikat is úgy csináltuk a párommal mindig, hogy hétvégén pl.: vasárnap délután a gyerekkel hármasban, este meg kettesben. Nekünk nagyon bevált. Imádjuk egymást és a kicsinek is jó, hogy az anyukája végre boldog, és általam kapott egy jó havert is, ha már az apja nem kíváncsi rá.
2/13 A kérdező kommentje:
Annyira aranyos vagy. Még csak 26 vagyok és parázok hogy örökre egyedül maradok. Annyira örülök hogy boldogok vagytok. Remélem én is találok valakit aki hasonlóképpen gondolkozik. Köszönöm a lelki fröccsöt.
2009. júl. 4. 21:36
3/13 anonim válasza:
Én is elváltam két gyerekkel, és késöbb megtaláltam életem párját, aki elfogadta a gyerekeket is. Most jobban szeretik, mint az apjukat (pedig ö is rendes ember, csak nem tudtunk együtt élni). Idöközben van közös gyerekünk is és nem tesz köztük különbséget.
Neked is van esélyed rá, csak ne kapj feltétlenül az elsö alkalmon, elöször jól nézd meg, nehogy mégegyszer póruljárj.
4/13 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok: Köszönöm a párom nevében is. Mi már 30-on felül vagyunk (én 32 ő 34) ugyan, de biztosak vagyunk benne, hogy sose válunk el. Aki igazán szeret téged az a gyerkőcöt is elfogadja, hidd el.
5/13 A kérdező kommentje:
Természetesen vigyázok! Egyrészt a fiamnak nem akarok rosszat, másrészt én is szeretnék egy olyan társat aki szeretés viszont szerethetjük. Jó hallani ilyeneket. Most kezdek feltöltődni ezektől a válaszoktól. Egyébként most még nem akarok senkit mert most csak a fiamat szeretném magam mellett. Majd idővel.
2009. júl. 4. 21:48
6/13 anonim válasza:
Ne aggódj! Ismerek olyan nőt, akit három gyerekkel is feleségül vettek és nem könyörületből, hanem szerelemből. Ha valaki megszeret téged, a gyermekeddel együtt fog szeretni. Azt szoktam mondani, egyből kap egy kész családot. Néha még anyóst is. Minden nézőpont kérdése. Most kicsit rosszízű a válás utáni időszak, de ez meg fog változni. Ha újra kinyílsz a világ felé, a férfiak is észrevesznek majd és előbb-utóbb megtalál a szerelem is.
7/13 anonim válasza:
A második válaszoló vagyok: még csak annyit, hogy a párom évekig csak barát volt, akivel meg tudtam beszélni sokmindent - és csak több év után alakult át a kapcsolatunk. (A barátság megmaradt, csak még a szeretet is hozzájött)
Ilyet kivánok neked is.
8/13 anonim válasza:
Adtál annyi információt magadról,amiből számomra kiderült,hogy egy életrevaló nő vagy.Kétségem sincs:még nagyon boldog leszel!!!!!!!
9/13 anonim válasza:
Én 8hónapos korától nevelem egyedül a kislányom. Hidd el, vannak olyan férfiak akik sajátjukként tudják szeretni más gyermekét!!! Megtalálod és Boldog leszel, csak ne görcsölj!
10/13 anonim válasza:
Először is én is gratulálni szeretnék, amiért elég bátor voltál ezt meglépni, sajnos sokan inkább elviselik ezt a helyzetet, mert félnek a jövőtől. Az én fiam is fél éves volt, mikor otthagytam az apját szintén hasonló problémák miatt, azzal pedig ahogy utána viselkedett egy életre megutáltatta magát velem. Sikerült rendes párt találnom, igaz hosszú évekbe telt, addig inkább rövidtávú kapcsolataim voltak. Amit én mondani tudok, hogy egy normális férfi szemében sokkal szimpatikusabb egy gondos anyuka, mint egy bulizós, felelőtlen cicababa. Sok sikert a jövőhöz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!