Mindig egy nagyon fiatal lány van az emlékeimben kiskoromból, ki lehetett az?
Szerintem is a barátnője volt...
Szerintem hagyd a dolgot, ne faggasd tovább. 90%-ig biztosak vagyunk benne hogy valami csaja volt, másra nem is tudunk gondolni, ha nem eltitkolt lány, akkor már csak ez marad. Szerintem hagyd ennyibe a dolgot
30 évesen nem hiszem, hogy annyira komolyan vett volna egy tini barátnőt, hogy felvigye a gyerekéhez. Az ilyesmit "házon kívül" igyekeznek intézni... Mondjuk az is igaz, hogy máshová meg nem nagyon tudná vinni.
Ezt honnan tudod így megítélni utólag, hogy 17-18 éves lehetett? A gyerekeknek ez annyira nem megy még, én ennyi idősen a 14 éveset is felnőttnek tartottam, és nagyon nem tudom megsaccolni, hány évesek voltak a csak gyerekkoromban ismert emberek az életemben...
Lehet, hogy a barátnője volt, és lehet, hogy te rosszul ítélted meg akkor a korát. 3 évesen azért az ember nincs annyira tisztában ilyesmikkel :)
Tudod egy csomó kisgyerek még az oviban is olyanokat mondanak, hogy apu anyu 12-15 évesek stb :) Filmekben is előfordul ilyen helyzet, nem láttál még ilyet? :)
Kérdezz rá a szomszédokra is, vagy rokonokra esetleg.
Kisgyerekként az ember nem biztos, hogy objektíven meg tudja állapítani mások életkorát.Lehet, hogy nem annyi idős volt, amennyinek te az emlékeid alapján gondolod.
Első gondolatom, hogy a barátnője lehetett apukádnak.Miért ne?Különféle okokból nyugodtan megeshet, hogy titkolni akarta a kapcsolatot.Nyilván ezért nem is akar beszélni róla.Esetleg valóban lehet másik gyermek.De ha az lenne, akkor szerintem mai napig hallatna néha magáról.
Lehet, hogy hallat is csak ő nem tud róla. És ha ő úgy érezte évekig, hogy az apja titkol valamit, akkor lehet ez az oka. Eljárogatott otthonról mikor nem kellett volna, hogy a lányával találkozzon. Lehetséges, hogy amikor épp veszekedtek az apja, azt mondta neki, hogy ne jöjjön többet a házához, mert nem akarja, hogy az új családja tudjon erről. Erre a lány kiakadt, nem is ment többet a házhoz, viszont titokban a mai napig is találkozgatnak valahol.
Amúgy engem 10-12 évesen minden kisgyerek lenénizett. Szóval lehet tényleg rosszul ítéled meg a korát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!