Járt már úgy más is, hogy nem igazán segített a pszichológus, pszichiáter, kineziológus, stb?
Figyelt kérdés
Szülők alkoholizmusa és agresszivitása miatt több alkalommal is megfordultam náluk, ám igazi javulást egyik sem hozott. Olyan közhelyeket, evidens dolgokat tudtak csak tanácsolni, amiket kivétel nélkül magamtól is tudok,lehúzásnak éreztem az egészet.
Úgyhogy önállóan gyógyulok, külső segítség nélkül.
Arra lennék kíváncsi, járt-e így más is (vagy én voltam peches), és ha igen, mi történt utána, hogyan gyógyul, stb.?
25L
2012. jún. 13. 12:00
11/13 anonim válasza:
Hát, nem segítettetek. Épp szakmai krízisben vagyok :( Az a helyzet, hogy elszomorítanak ezek a történetek a kollégáimról. Sajnos sok ilyet hallot. Nagyon kiábrándító. Éppen ma is... egy lány hét (!) évig járt terápiába a pánikbetegsége miatt, és a drága kollégám a legalapvetőbb dolgokat nem adta át neki. (Egyszerű légzéstechnika pl.) Hihetetlen...
13/13 anonim válasza:
Én javasolnám neked a kauzális sorsfeltáró jellegű asztrológiát is szigorúan önismereti szempontból csak. Másra én se használom . Ahogy a dátumokat nézem te pont akkoriban tetted fel a kérdésed, mikor nekem készült a kauzális horoszkópom. Érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!