Most akkor mi legyen?
Parommal szeptemberbe leszunk 2 evesek.
Nem reg megkerte a kezem egybol igent mondtam.
A kapcsolatunk nagyon jonak mondharom.
Tenyleg nagyon boldogok vagyunk.
2napja este fekudtunk az agyba es pihentunk amikor elkeztunk beszelgetni szoba jott a gyerek tema.
(meg nem nagyon akar, csak ugy 3,4 ev mulva amit elfogadtam)
es mondtam hogy kisfiut szeretnek elmondtam mindent de nem reagalt ra nagyon. Es kerdeztem hogy ha veletlen becsuszna akkor orulne vagy sem. erre felallt es kozolte hogy neki mar van.egy 1eves fia
elsonek azt hittem.viccel, goromba lett es elmeselte hogy egy ejszakas kaladbol maradt es a csaj szolt neki de nem.hitte el mert utana massal is volt a csaj akkor szolt neki a lany mielott osszejott volna velem.
de aztan a lany megmutatta neki nem reg a fiat vizsgalatott kert es kiderult hogy az ove.
nagyon faj a dolog. nagyon szomoru vagyok.
nem tudom mi legyen.
en ugy szerettem.volna ha az en.babamnak.orul majd nagyon.az lesz az elso mostmeg csak 2.lesz. es ha az enyemre nem lesz annyira buszke mint a masikra?
a lanynak kapcsolata van es kifog koltozni becsbe a gyerekkel baratjaval.
szeretem.nagyon a volegenyem de ez nagyon faj.
nem tudom hogy hogyan lepjek tul ezen a gyerek dolgon
Meg madfel eve szolt a lany neki de nem.hitte el mert aztan massal is volt a lany.
nem.reg kereste fel megmutatta a gyereket neki (aprilosba)es csak azert hogy tesztet kerjen es hogy szoljon elmegy az orszagbol.
"Eddig miért nem beszélt a gyerekről?!"
OLVASD EL a kérdést: nemrég tudta meg a férfi, hogy van a gyerek.
Nagyon sajnálom ,ami veled történt:( nem volt őszinte a párod ,ez nagyon szomorú,DE a kedvesedet is biztos megviselte... Hidd el ha tudta volna hamarabb és tutira a dolgot,hogy pl a lány nem volt mással csak vele,akkor az a gyerek nem született volna meg.... Viszont ha szereted ,akkor üljetek le megbeszélni a dolgot.. a Te babádnak meg nyilván örülni fog, mert remélhetőleg tervezni fogjátok a babát ... Ha a gyerek anyja meg kimegy külföldre ,akkor nem kell aggódni sztem ...
Remélem sikerül jól kijönni a helyzetből :)
2-éves kapcsolat ide vagy oda, szerintem hagyd ott a pasit. Ha csak abba gondolsz bele (ahogy írtad is, hogy a tiéd "csak" a második) hogy neked ez mindig szúrni fogja a szemed, ha csak arra gondolsz hogy vajon hányszor gondol majd az első gyerekére miközben a tiéddel fagyizik... Szerintem hagyd ott, ha egyből megmondta volna neked hogy véletlenül becsúszott neki egy baba anno, akkor talán más lenne a helyzet, de képes volt eltitkolni eddig... Viszont az is lehet hogy csak nem tudta hogyan mondja el? Hát szerintem ha én a helyedben lennék megpattannék, inkább most mint majd 3 év múlva mikorra már komolyabbra fordul a dolog.
Én 32 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel. Jól megvagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!