Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor mi legyen?

Most akkor mi legyen?

Figyelt kérdés

Parommal szeptemberbe leszunk 2 evesek.

Nem reg megkerte a kezem egybol igent mondtam.

A kapcsolatunk nagyon jonak mondharom.

Tenyleg nagyon boldogok vagyunk.

2napja este fekudtunk az agyba es pihentunk amikor elkeztunk beszelgetni szoba jott a gyerek tema.

(meg nem nagyon akar, csak ugy 3,4 ev mulva amit elfogadtam)

es mondtam hogy kisfiut szeretnek elmondtam mindent de nem reagalt ra nagyon. Es kerdeztem hogy ha veletlen becsuszna akkor orulne vagy sem. erre felallt es kozolte hogy neki mar van.egy 1eves fia

elsonek azt hittem.viccel, goromba lett es elmeselte hogy egy ejszakas kaladbol maradt es a csaj szolt neki de nem.hitte el mert utana massal is volt a csaj akkor szolt neki a lany mielott osszejott volna velem.

de aztan a lany megmutatta neki nem reg a fiat vizsgalatott kert es kiderult hogy az ove.

nagyon faj a dolog. nagyon szomoru vagyok.

nem tudom mi legyen.

en ugy szerettem.volna ha az en.babamnak.orul majd nagyon.az lesz az elso mostmeg csak 2.lesz. es ha az enyemre nem lesz annyira buszke mint a masikra?

a lanynak kapcsolata van es kifog koltozni becsbe a gyerekkel baratjaval.

szeretem.nagyon a volegenyem de ez nagyon faj.

nem tudom hogy hogyan lepjek tul ezen a gyerek dolgon

2012. jún. 12. 19:59
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Meg madfel eve szolt a lany neki de nem.hitte el mert aztan massal is volt a lany.

nem.reg kereste fel megmutatta a gyereket neki (aprilosba)es csak azert hogy tesztet kerjen es hogy szoljon elmegy az orszagbol.

2012. jún. 12. 20:16
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

"Eddig miért nem beszélt a gyerekről?!"

OLVASD EL a kérdést: nemrég tudta meg a férfi, hogy van a gyerek.

2012. jún. 12. 20:18
 13/18 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom ,ami veled történt:( nem volt őszinte a párod ,ez nagyon szomorú,DE a kedvesedet is biztos megviselte... Hidd el ha tudta volna hamarabb és tutira a dolgot,hogy pl a lány nem volt mással csak vele,akkor az a gyerek nem született volna meg.... Viszont ha szereted ,akkor üljetek le megbeszélni a dolgot.. a Te babádnak meg nyilván örülni fog, mert remélhetőleg tervezni fogjátok a babát ... Ha a gyerek anyja meg kimegy külföldre ,akkor nem kell aggódni sztem ...

Remélem sikerül jól kijönni a helyzetből :)

2012. jún. 12. 20:49
 14/18 anonim ***** válasza:
Még nem tudja a vőlegényed feldolgozni a történteket,időt kell hagynod neki,ahogy neked is időre van szükséged.Egyenlőre ne szakíts vele,főleg ha szereted,beszéld meg vele,hogy ezek után milyen tervei vannak és közöld vele,hogy ha folytatni szeretné a kapcsolatot őszinteséget vársz tőle a továbbiakban.Remélhetőleg tanul a hibájából,de mérlegelned kell azt is, ha hozzámész 18 vagy több éven keresztül gyerektartási kötelezettsége lesz,ami azért anyagilag nem mindegy.Gondold át mit vállalsz,a döntés nem egyszerű,lehet egy életre szól.
2012. jún. 12. 20:57
 15/18 anonim ***** válasza:
Mért lenne arra a gyerekre büszke, ha egyáltalán nem is akarta és egy egyéjszakás kalandból lett? Találkozik azzal a gyerekkel rendszeresen és apja neki vagy csak szülője? Szerintem a ti közös gyereketeknek sokkal jobban örülne és büszke is lenne rá, mivel téged szeret, a gyerekének az anyja meg "csak egy csaj" volt, egy pont az életben, akivel még csak nem is volt párkapcsolata. Akkor arra a gyerekre hogy lehetne büszke? Meg mikor derült ki a számára is, hogy ő a gyerek apja? Mert szerintem ez sokat számít. Amint megtudta egyből vagy hamarosan bebizonyosodás után szólt, vagy ahogy tudta eltitkolta? Gondolom azért volt komor, mert nehéz volt erről beszélni neki, és ő sem örült, hogy így alakultak a dolgok
2012. jún. 12. 20:57
 16/18 anonim ***** válasza:
ez neki is épp akkora trauma mint neked - nem csapott be téged, nem is értem miért jut eszedbe elhagyni. én biztos nem tenném.
2012. jún. 12. 21:09
 17/18 anonim ***** válasza:
nekem nem kéne egy ilyen pasi. ha szokása volt az egyéjszakázás, ki tudja, hány gyereke van még.
2012. jún. 13. 09:19
 18/18 Tetmayer Lajos válasza:

2-éves kapcsolat ide vagy oda, szerintem hagyd ott a pasit. Ha csak abba gondolsz bele (ahogy írtad is, hogy a tiéd "csak" a második) hogy neked ez mindig szúrni fogja a szemed, ha csak arra gondolsz hogy vajon hányszor gondol majd az első gyerekére miközben a tiéddel fagyizik... Szerintem hagyd ott, ha egyből megmondta volna neked hogy véletlenül becsúszott neki egy baba anno, akkor talán más lenne a helyzet, de képes volt eltitkolni eddig... Viszont az is lehet hogy csak nem tudta hogyan mondja el? Hát szerintem ha én a helyedben lennék megpattannék, inkább most mint majd 3 év múlva mikorra már komolyabbra fordul a dolog.

Én 32 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel. Jól megvagyunk.

2012. jún. 29. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!