Csak én érzem furának, vagy másnak sem esne ez jól?
Én egyedül szoktam járni az ilyen helyekre. Sértődésnek nincs helye, menj el és kész. Nem hinném hogy 18 év alatti van?!
2009. júl. 3. 13:16
Szerintem pedig igazad van. Nekem sem esne jól. Az én párom is német, de mi még egyelőre itt lünk(: Persze tervezzük, hogy kimegyünk Németországba. Én mindig segítek neki itt Mo.-on, mindent megbeszélünk, együtt intézzük, elmagyarázok neki mindent, mi hogy megy. Ezért fordított helyzetben én is elvárnám, hogy elkísérjen, hiszen én is megtettem érte itt. Szerintem jogos.
2009. júl. 3. 13:28
De miért kell hogy veled menjen? Ha mondjuk el volna törve kezed lábad, oké, de hát ez nem komoly egyátalán. Vannak ilyen emberek. Nem akar orvoshoz menni és kész. Én pl egyedül szeretek oda menni, én azt sem szeretném, ha terhes lennék és ő kísérgetne dokihoz. Ne ragáld túl.
2009. júl. 3. 13:40
14/18 A kérdező kommentje:
Igazatok van, de valahogy úgy érzem hogy tudja hopgy szeretném ha elkísérne és mégsem teszi meg.
Egyébként mikor börákkal mütötték én ott volam vele. Na jó az komolyabb mint az én szemvakarásom.
15/18 anonim válasza:
Szerintem is igazad van. Legalàbb az elsô alkalommal igazàn elkisèrhetne a pàrod. Nem is èrtem mièrt okoz ez problèmàt neki.Külföldön èlek èn is az esetek többsègèben (98%) egyedül intèzem a dolgaimat ,de ha ùgy èrzem ,hogy szüksègem van segítsgre ,a pàrom szemrebbenès nèlkül elkisèr vagy elvisz ahovà mennem kell.
ELmegy veled most mondjuk a hàziorvoshoz ès legközelebb màr biztosan nem lesz ès gond ha egyedül kell menned.
2009. júl. 3. 13:49
Egyik oldalról: nem értem mennyiből tartana elkísérnie,hiszen a párod,az ember társa aggódik a másikért és félti,bármilyen apróságról is van szó!
Másik oldalról: eddig is mindent magadnak intéztél,hogy egyedül menj el dokihoz semmivel sem nehezebb v.körülményesebb,mint pl.hivatali dolgot intézni.
Nem is tudom a helyedben mit tennék!Lehet,hogy megemlíteném neki,hogy amikor ő beteg volt te mellette álltál!Fura ez a helyzet!Az én párom biztos elkísérne hezitálás nélkül.(persze csak,ha épp nem dolgozik,ha dolgozna akkor meg nem kérném rá)
2009. júl. 3. 15:48
Valoszinu kotohartyagyulladasod van?!Irany az orvos!Felnott no vagy,ne varj a parodra.Biztosan jol esne ha ott lenne,de ha nem megy akkor menj egyedul,nem nagy dolog!!!Ha ebbol ilyen nagy dolgot csinalsz,mi lesz kesobb???Nem bantani akarlak,de sima orvoshoz menni,nem kell az ember kezet fogni!Ideje felnoni!
2009. júl. 3. 16:12
18/18 A kérdező kommentje:
na voltam a dokinál, és elég jól ment még a bejelentkezésnél sem volt gond, de amit nem tudtam németül az hogy viszket. Angolul szoktunk beszélni a párommal és valahogy nem is gondoltam rá , hogy ezt a szót nem tudom, de kézzel lábbal elmagyaráztam a dokinak, aki azt gondolja hogy alergia. kaptam krémet. Ja és kifele jövet a gyógyszertárból jégkrémet osztogattak és nagy jégkrémet nyalva mentem haza, a párom egyböl azt akarta tudni honnan. de mondtam neki hogy egy fiu adta csak úgy. szóval azért bánt, hogy nem jön el, de önálló vagyok, de azért jó lenne ha néha segítene.
Kapcsolódó kérdések: