Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor tetszem neki,...

Most akkor tetszem neki, pedig nős és én meg férjezett?

Figyelt kérdés

egyik nap olyan csinosan, de hétköznapisan voltam öltőzve. (általában így öltözködöm)

Jöttem ki valahonnan és az illető épp ment fel a lépcsőn. Épp hogy látott, köszöntünk. Mentem utána, mert az én lakásom pont az ő lakásuk mellett van. És nem ment be az ajtón, hanem megállt, valamit birizdált a lábtörlőn, és láttam, hogy megvárjaa, míg én bemegyek és láttam, hogy megnézett és utána ment be.

Ez olyan apróság, most miért kellett ezt tennie? Nem nagy cucc, nem voltam úgy öltőzve.

szóval, ez gyanús lett nekem, majd figyelem a férfit, aki mellesleg házas. És én is. És családunk jóban van, összejárunk.

ugye nem tetszem neki, csak valami ott volt az ajtó előtt?

2012. jún. 7. 14:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Nekem az a véleményem, hogy megállt, és valamit birizdált a lábtörlőn. Te meg mivel kicsit unatkoztál és jó nőnek tartod magad, ezért foglalkoztat hogy vajon tetszel-e neki, és akartál kicsit dumcsizni a témáról.

Szerintem kinőttünk már ebből. Nekem az a véleményem, hogy öleld át a férjed, és a tini fantasy-t hagyd meg a tiniknek. Persze nem azt mondom hogy a nők nem flörtölnek, hanem azt, hogy a házas nők ne keressék a pasikban a jeleket, mert a 99%-át odaképzelik, ha ennyire unatkoznak, és ennyire akarják hogy márpedig tetsszenek a pasasnak.

u.i.: az is lehet, hogy volt valami folt a ruhádon és azt nézte, hogy jól látta-e. Egyébként egy keresztkérdés: ha jüban vagytok és összejártok, már megnézte volna a feneked milliószor, ezért nem kellett volna a lábtörlővel mahinálnia. Tehát nekem innen lett egyértelmű, hogy az égvilágon nem akart ő meglesni. Valami volt a lábtörlőn.

2012. jún. 7. 18:23
 22/23 anonim ***** válasza:
Áhh, lemaradt a keresztkérdés: ha összejártok, miért kellene a lábtörlővel birizdálnia, ha meg akarna lesni? Hiszen megleshet bármikor, amikor a két család együtt van. Arról nem is beszélve, hogy nyilván nem ezt a módszert választotta volna, hanem (pláne, mivel jóban vagytok, mint írod) inkább beszélgetésbe elegyedett volna. De nem tette. Tehát nem akart semmit.
2012. jún. 7. 18:27
 23/23 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a szeretője benn volt a lakásában, azért várta meg, hogy te menj be előbb, nehogy meglásd. :D
2012. jún. 8. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!