Most akkor tetszem neki, pedig nős és én meg férjezett?
egyik nap olyan csinosan, de hétköznapisan voltam öltőzve. (általában így öltözködöm)
Jöttem ki valahonnan és az illető épp ment fel a lépcsőn. Épp hogy látott, köszöntünk. Mentem utána, mert az én lakásom pont az ő lakásuk mellett van. És nem ment be az ajtón, hanem megállt, valamit birizdált a lábtörlőn, és láttam, hogy megvárjaa, míg én bemegyek és láttam, hogy megnézett és utána ment be.
Ez olyan apróság, most miért kellett ezt tennie? Nem nagy cucc, nem voltam úgy öltőzve.
szóval, ez gyanús lett nekem, majd figyelem a férfit, aki mellesleg házas. És én is. És családunk jóban van, összejárunk.
ugye nem tetszem neki, csak valami ott volt az ajtó előtt?
jajj ne kavarjatok már!! .))
nem vonzódok én hozzá, csak ez a jelenet nekem feltűnő volt.
A nagy figyelgetéseddel, meg a jel kereséseddel pont te fogod magadat a legnagyon sz@rba keverni.
Ne vegyél róla tudomást. ennyi.
Eszembe nem jutna egy ilyen szitu után a Gyk-ra rohanni, és vadidegenekkel megbeszélni a "jeleket".
Megigazította a lábtörlőt. Mit kellett volna tennie? Bemegy, megvárja, amig te is bemész, aztán kimegy megigazítani a lábtörlőt? Akkor meg az lett volna, hogy "vajon szerelmes, és zavarban van, hogy nem merte előttem megigazítani?"
A nők mindenbe belemagyaráznak mindent.
Ha összejártok, meg ismeritek egymást, akkor nem áll a lépcsőházban, hogy bámulhasson, miközben eljátssza a lábtörlőzést. Nincs rá szüksége. Max. ha valami idegen lett volna.
Nem akarsz vonzódást meg stb? Akkor minek foglalkozol vele, minek látsz hülyeségeket mindenbe, minek figyeled majd? Minek? Neked egy jó szex kéne.
Izé..lehet, hogy én vagyok nagyon sötét,de milyen szexuális vonzódást következtettélte abbólki, hogy MEIGAZÍTOTTA A LÁBTÖRLŐT? Mert ha a fenekedbe csíp, ha meghív egy kávéra, ha kétértelmű megjegyzéseket tesz, még az sem egyértelmű,lehet, hogy csak flörtögetés.
szerintem neked egy kicsit elszaladt a fantáziád,mert NEKED tetszik a hapsi. Aztán a lelkiismereted megnyugtatására kitalálod, hogy igazából ő kezdte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!