Ti elmennétek vagy nem?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy unokatesomnak a ballagása lesz de én már elköltöztem otthonról 160km-re viszont a ballagásra meghivtak igazából nekem se és a páromnak sincs nagyon kedve elmenni meg persze pénzbe se min d1 nem csak az utazás hanem ajándék szempontjából is...De viszont ök is mindig ott voltak az én és a hugom ballagásán is persze nekik nem kellett ezért semennyit utazni meg stb...Ti mit tennétek?2012. jún. 5. 17:45
1/9 anonim válasza:
de ha gondolom unokatesód akkor a családodból valaki még csak megy nem? Autóval?
Busszal vagy vonattal nem hiszem hogy lemennék,sőt biztos hogy nem bevallom őszintén,de autóval ha valaki levisz(nincs jogsim) akkor igen lemennék!
2/9 anonim válasza:
160 km sok...biztos megértik majd, hogy nem mész el
3/9 anonim válasza:
ha nem akarsz, ne menj, nyugodtan hivatkozz a távolságra, biztos megértik. Azért küld neki egy amolyan díszes üdvözlő lapot, szokott ilyen lenni a papír boltokban, pár száz Ft, és gondoltál rá, felköszöntötted...
4/9 anonim válasza:
Némi készpénzt feladnék a nevére, és elnézést kérnék, hogy nem tudok jelen lenni a ballagásán. Ennyi, és meg van oldva.
6/9 anonim válasza:
Mivel ők is ott voltak a tiéden ezért illene neked is ott lenned. Bár ez a 160 km távolság tényleg sok és ha nincs rá mód hogy lemenjetek autóval csak tömegközlekedéssel és ha az sem teljesen megoldható biztos megfogják érteni a dolgot. Én is azt mondom mint az előttem szólóak plusz tényleg küldjél neki valami üdvözlő lapot hogy lássák a szándékodat.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat csak én költöztem el a családból tehát mindenki helyben van...igy nem tudok elmenni csak buszzal utánna vonattal...jogsi meg auto nekünk sincs:(
2012. jún. 5. 17:52
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi az üdvüzlő lapos ötlet jo és majd küldök neki:)
2012. jún. 5. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!