Ez lehet megcsalásra utaló jel?
Nekem sokkal inkább gond, hogy ennyire nem tudsz megbizni benne.
Ugye viccelsz ezzel a kijelentéssel???? Évek óta fogamzásgátlót szed, tehát nincs szükség óvszerre. Erre talál a párja táskájában óvszert, és megvádolod azzal, hogy nem bízik a pasiban? Ezek után ki bízna benne? Max te...Ne legyünk már naivak.
Szerintem se kérdezz rá, én eljárnék ezentúl vele edzésre, és figyelném őt. Persze úgy, hogy ne vegyen észre semmit. Meg fogod látni, ha lesz egy nő, akire másképp tekint, mint a többire.
Úgy látom , már most beindúlt az önnyugtatási folyamatod .
Használtunk , már ilyet ekkor-akkor.......
Akkor miért nem előbb találtad meg , hiszen elmondásod szerint mindig Te pakolod ki a táskát és miért a tatyóban volt??
Ott tartja ??
Nem bántani akarlak , mert már Írtam előbb is , együttérzek , remélem mi itt csak találgatunk és sokkal kézenfekvőbb a válasz .
A pasimtól is megkérdeztem , azt mondta , ha van valakije és fontosabb mint Te, akkor akarattal hagyta a táskában.
Nincs veszteni valója.
Ilyet egy pasi véletlenül sem hagy egy olyan helyen , ha nem akarja hogy kiderüljön és még f@sta a szót.
Már rákérdeztem , hogy mennyire felkészűlt ,megcsal vagy mi a szösz, majdnem vita lett a vége :-))))))))
Szóval hidd el nagyon funfargosak , agyafurtak és összetartók.
Ha azt mondja , hogy egy haverjáé és Ő csak ""vigyáz rá"" , ne hogy rákérdezz a másik srácnál , mert csak magadat égetnéd.
Tüzön -vizen át összetartanak:-))
A munkatársam is hazavitt egy bontatlan gumit a koszos munkásruhájában a nejének, hogy mossa ki. Egyik kollégánk rakta be, mi nem is tudtunk róla, önálló akció volt. Pár hétig mosolyszünet volt náluk, hiába magyarázkodott.
Igen, lehet, hogy megcsal, de szerintem akkor jobban vigyázna, hogy ne ilyen piti dologgal bukjon le, vagy csak szivatták, de az is lehet, hogy valaki egyszerüen elnézte a táskát, és belehajította, azt híve, hogy az az ő szatyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!