Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez lehet megcsalásra utaló jel?

Ez lehet megcsalásra utaló jel?

Figyelt kérdés
Párom jár edzőterembe és nálunk ez bevált szokás a kezdetektől, hogy kiszedem a hátizsákjából a cuccát, mikor mosom. Ez most is így volt és a leghátsó cipzárosból egy fehér szatyorral együtt egy óvszert halásztam ki... Én már évek óta tablettázom, szóval nem tudom, hogy keveredhetett oda, vagyis van egy sejtésem, amiben remélem, hogy nem erősítetek meg... Sosem szoktam kutatni, de ezután erőt vettem magamon és legnagyobb félelmemben beléptem a facebookjába, de az üzijei között semmit nem találtam. Szerintetek lehet valakije?
2012. jún. 5. 17:29
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
75%

Nekem sokkal inkább gond, hogy ennyire nem tudsz megbizni benne.

Ugye viccelsz ezzel a kijelentéssel???? Évek óta fogamzásgátlót szed, tehát nincs szükség óvszerre. Erre talál a párja táskájában óvszert, és megvádolod azzal, hogy nem bízik a pasiban? Ezek után ki bízna benne? Max te...Ne legyünk már naivak.

Szerintem se kérdezz rá, én eljárnék ezentúl vele edzésre, és figyelném őt. Persze úgy, hogy ne vegyen észre semmit. Meg fogod látni, ha lesz egy nő, akire másképp tekint, mint a többire.

2012. jún. 5. 19:32
 22/39 A kérdező kommentje:
Igen. Az lesz azt hiszem. Próbálok bízni benne, mert igazából semmi jelét nem mutatja annak, hogy valami gondja lenne. De most résen leszek.
2012. jún. 5. 19:45
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látom , már most beindúlt az önnyugtatási folyamatod .

Használtunk , már ilyet ekkor-akkor.......

Akkor miért nem előbb találtad meg , hiszen elmondásod szerint mindig Te pakolod ki a táskát és miért a tatyóban volt??

Ott tartja ??

Nem bántani akarlak , mert már Írtam előbb is , együttérzek , remélem mi itt csak találgatunk és sokkal kézenfekvőbb a válasz .

A pasimtól is megkérdeztem , azt mondta , ha van valakije és fontosabb mint Te, akkor akarattal hagyta a táskában.

Nincs veszteni valója.

Ilyet egy pasi véletlenül sem hagy egy olyan helyen , ha nem akarja hogy kiderüljön és még f@sta a szót.

Már rákérdeztem , hogy mennyire felkészűlt ,megcsal vagy mi a szösz, majdnem vita lett a vége :-))))))))

Szóval hidd el nagyon funfargosak , agyafurtak és összetartók.

Ha azt mondja , hogy egy haverjáé és Ő csak ""vigyáz rá"" , ne hogy rákérdezz a másik srácnál , mert csak magadat égetnéd.

Tüzön -vizen át összetartanak:-))

2012. jún. 5. 19:51
 24/39 anonim ***** válasza:
hát én is kíváncsi lennék rá, majd írd meg, légyszí, mire jutottál!
2012. jún. 5. 20:26
 25/39 anonim ***** válasza:
na, most akkor ez az óvszer abban a kis neilonba volt becsomagolva, vagy egy kicsomagolt óvszer volt?
2012. jún. 5. 20:39
 26/39 anonim ***** válasza:

A munkatársam is hazavitt egy bontatlan gumit a koszos munkásruhájában a nejének, hogy mossa ki. Egyik kollégánk rakta be, mi nem is tudtunk róla, önálló akció volt. Pár hétig mosolyszünet volt náluk, hiába magyarázkodott.

Igen, lehet, hogy megcsal, de szerintem akkor jobban vigyázna, hogy ne ilyen piti dologgal bukjon le, vagy csak szivatták, de az is lehet, hogy valaki egyszerüen elnézte a táskát, és belehajította, azt híve, hogy az az ő szatyra.

2012. jún. 5. 22:42
 27/39 A kérdező kommentje:
Fogalmam nincs, de nagyon nehéz megállni, hogy ne kérdezzek rá és látja, hogy valami bajom van. Benn volt még a nájlonban, nem használt volt vagy valami. Egy csomag óvszer a három dobozosból.
2012. jún. 5. 23:03
 28/39 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én is ennél furfangosabbnak ismertem, hogy olyan helyre rakná, ahol megtalálom. Igen, beindultak a nyugtatási folyamatok, mert nagyon szeretem és úgy éreztem és ő is azt mondta, hogy jó velem a szex. Elmenni is mindig elment. Én úgy érzem mindent megtettem kettőnkért. korán jöttünk össze, 16 évesen és évek óta kisebb nagyobb megszakításokkal együtt voltunk. De ha most kiderül, hogy sara van, azt hiszem ez lesz az utolsó, mert nagyon elegem van. Kissé besokaltam azt hiszem. :( Már múltkor látta rajtam, hogy sok egy picit a problémákból és ragaszkodik hozzám. Most is, hogy menjek már aludni, kedveskedik, aggódik értem, keres. Fogalmam nincs mitévő legyek.
2012. jún. 5. 23:07
 29/39 anonim ***** válasza:
Mindenképp beszélj vele!!!!minél hamarabb.feleslegesen ne kínozd magad.ha megtette elég akkor gyötrődnöd.úgyis látod a reakcióból hogy hazudik e?!
2012. jún. 5. 23:23
 30/39 anonim ***** válasza:
Beszéltél vele?
2012. jún. 6. 06:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!