Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, ha apám itthon...

Normális, ha apám itthon volt, és nem vette észre, hogy begyógyszereztem magam?

Figyelt kérdés

A gépe előtt ült szokásosan.

18l

2012. jún. 5. 14:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

ha lefeküdtél aludni, betudta annak, hogy lefeküdtél aludni

a kérdésedből azt veszem le, hogy akartad, hogy észrevegye...pf

toljál egy kis lsd-t azt biztos észreveszi ha ez a cél

2012. jún. 5. 14:52
 12/27 anonim ***** válasza:
Ha hánysz és össze esel tőle (nem elzárkózva a szobádban) akkor nyilván nagyobb eséllyel veszi észre, mintha annyit érzékel, hogy bemész a fürdőbe és utána lefekszel aludni. Én is mindig be vagyok zárkózva a szobámba, nem is nyitnak be csak ha ebéd van vagy anya kimosta a ruháimat. Én is kísérleteztem ilyennel, hogy kimentem este, és mikor veszik észre hogy nem vagyok sehol( elég nagy az udvarunk) de nyitva felejtettem a szobám ajtaját így másfél óra után kerestek. Ha becsuktam volna, kint alszok xD
2012. jún. 5. 15:01
 13/27 anonim válasza:

Igen. Az nem normális, hogy begyógyszerezted magad.

Ha bajod van az apáddal, mondd meg neki, vagy tartsd magadban, de tök feleslegesen spirázod magad ilyesmivel, mert ha egyszer összejön az öngyilkosság, úgysem fogod tudni kárörvendve végignézni, hogy zokog utánad.

A figyelmét más módon kéne magadra vonni, mondjuk mosogass el.

2012. jún. 5. 15:07
 14/27 anonim válasza:
100%

13-as vagyok, kicsit finomítok. Elnézést, nem ismerem a körülményeidet, de nagyon bosszant, ha valaki a másik lelkiismeretére hatni akarva hülyeségeket csinál. Nem értem, mitől lesz neked jobb, ha neki szar, főleg, hogy a saját károdra teszed amit teszel.

Gondolom, figyelemfelkeltésnek szánod, csak vigyázz, nehogy a következő ilyen próbálkozás után agyvérzéssel, félig lebénulva, vagy oxigénhiányos aggyal ébredj fel, és szobanövényként éld le a maradék életedet. Ne játssz ezzel, nem éri meg.

2012. jún. 5. 15:12
 15/27 anonim ***** válasza:
Azt a kérdés, hogy normális-e hogy begyógyszerezed magad? Szerintem nem. És különben is, arról még nem hallottál hogy a pasik nem értik a célozgatást? Állj elé és mondd amit akarsz, többre mennél.
2012. jún. 5. 16:12
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
hát apád sem normális, de te egyenesen barom vagy. nem ez a módja, hogy felhívd magadra a figyelmet. plusz ha jól láttam, te is a gép előtt ülsz, nem???
2012. jún. 5. 16:15
 17/27 anonim ***** válasza:
hülyegyerek:/
2012. jún. 5. 16:20
 18/27 anonim ***** válasza:
Általában az alvó emberekről én is azt gondolom, hogy alszanak. Nem szoktam őket felzavarni, hogy te figyelj már alszol, vagy belőtted magad?! -.-"
2012. jún. 5. 16:28
 19/27 anonim ***** válasza:
Viszont a kérdéseden is látszik, hogy (ki)pihent vagy....
2012. jún. 5. 16:29
 20/27 anonim válasza:

Mennyit aludtál a nyugtatótól?

Amúgy ideges voltál vagy minek kellett??

2012. jún. 5. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!