Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » MI történik olyankor, ha egy...

MI történik olyankor, ha egy 2 éves gyerek bölcsibe megy külföldön, és természetesen még egy kukkot sem tud angolul?

Figyelt kérdés

Néhány hónapja költöztünk az USA ba, és 25 hónapos kicsi fiunkat mult héten vittük bölcsie előszőr életében! Mult héten én benn voltam vele néhány órát minden nap, ehéten hétfőn már otthagytam 2 órára reggel, és ebéd után mentem érte. Ő bent, én kinn bömböltünk..borzalmas pokol volt számomra. Bárkinek hasonló helyzete volt e van e? mármint hogy külföldön viszi bölcsibe, vagy oviba, és az ottani nyelvet még nem beszéli a gyerek?

Nem tudom mennyiben befolyásolja azt a halálra rémült kis sírását az hogy még a nyelvet sem érti...

köszi előre is a válaszokat!

2012. jún. 5. 05:05
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi az újabb válaszokat is!

Hát remélem nem okozok csalódást, de már rég nem járunk :)

4 darab napot töltöttünk ott, azaz töltött Áronka nélkülem 2 órákat egyedül, term végig sírta, egyáltalán nem élvezte, sőt :( viszont HÁLA ÉGNEK az 4. nap végére konkrétan belázasodott, majd 4-5 nap mulva szörnyű pettyek jelentek meg rajta, valamilyen food and mouth deseas..(nem amolyan nép betegség, de itt most az), ugyhogy még most is betegek vagyunk, én is elkaptam..Ez volt a jel nekem, mert már szinte eldönöttem 4. napon amikor láttam ebédnél (mert akkorra bementem, meglestem mi van benn) hogy EGYÁLTALÁN nem foglalkoztak a kicsikémmel, aki ott pityergett magába..kukkot nem értvén abból amiről körültte szó van, és csak ismételgette szegénykém hogy AJJA AJJA..nahát nekem elég volt ennyi ebből..nem voltam megelégedve konkrétan...és már egyre több helyen olvastam, hogy konkrétan a nevelőnő számít szinte a legtöbbet...ha az szar..ott ette meg a fene az egészet..nos Áron döntött, megbetegedett, én is. másnap szólt is a férjem, hogy nem megyünk többet, de sszinte nem is kellett mondania, mert az igazgató asszony szinte magától ezt ajánlotta, mert mondta hogy az itteni gyerekek szinte itt nőnek fel, itt USA ban 6 hetesen becseszik őket ilyen helyekre...nem is tudják mi az otthon lenni anyával apával..nahát ez is csak megerősített abban, hogy nyilván valóan itt nem fognak vele joban foglalkozni első időben...SEM!

szóval ez a story vége...mommy and me club ba fogunk járni ha mindenki egészséges lesz már végre, azt viszont nagyon élvezzük mindketten :)

üdv

2012. jún. 22. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!