Melyik szülődet szereted jobban?
Figyelt kérdés
Én nem tudok választani közülük, egyformán szeretem, tisztelem, becsülöm őket.2009. júl. 1. 20:24
21/27 anonim válasza:
Anyukámat.
apámmal soha nem alakult ki köztünk érzelmi kötődés... gyerekkoromban nem igazán tudott velem mit kezdeni, folyton parancsolgatott, elviselhetetlen volt a maximalizmusa. formális a viszonyunk, annyi közöm van hozzá, hogy ő az apám én meg egyik lánya, és nagyon sajnálom, amiért ez így alakult.
22/27 anonim válasza:
anyumat! őt imádom, nélküle nem tudom elképzelni az életem. apámat viszont utálom..nem is beszélünk egymással már 2 éve.
23/27 anonim válasza:
anyukamat,azert mert az "apam" egy szemet lada,mar egy eve hogy nem is beszelek vele es alig latom,de akkor se koszonunk egymasnak...nem akarok vele beszelgetni es o sem velem
25/27 anonim válasza:
Édesapámat mert az apám 1 szemétláda alkoholista és ha találkozok vele én fogom úgy megverni hogy ne merje anyámat még 1X bántani vagy ha mégis kitekerem a nyakát már elegem van belőle állandóan hívogatja az anyámat
26/27 anonim válasza:
Én mind a kettőt egy formán szeretem...
27/27 anonim válasza:
Apukámat és anyukámat is ugyanúgy szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!