Melyik szülődet szereted jobban?
Figyelt kérdés
Én nem tudok választani közülük, egyformán szeretem, tisztelem, becsülöm őket.2009. júl. 1. 20:24
1/27 anonim válasza:
Jó kérdés, én sem tudnék választani, nem is lenne becsületes dolog. Anyukámmal többet beszélgetek, ő viszonylag mindent tud rólunk, viszont apukám olyan büszkeséggel néz rám,mint senki más a világon.
2/27 anonim válasza:
Nekem könnyű választani, én apukámat szeretem jobban. Mivel édesanyám alkoholista volt és kétszer is megpróbált megölni. Ugyan már leülte a börtönbüntetését, de jobban jár, ha nem kerül a szemem elé.
3/27 anonim válasza:
Az ANYUKÁMAT!Mivel apám egy szemét disznó!
4/27 anonim válasza:
Anyuciii<3
Apám le se szar engem...
5/27 anonim válasza:
18 évesen azt mondtam egyszer anyámnak. Jó hogy ők a szüleim, mert anyám elkényesztett, de a kemény apai szigor helyrepofozza ezt a dolgot. Apámat sokáig nem értettem, mert gyerekkén nagyon durván bánt velünk, és szigorú volt folyton üvöltözött. Felnőtt fejjel már rájöttem hogy ő hogy gondolkodik. Mostmár őt is szeretem, de anyám marad a csúcs.
6/27 anonim válasza:
Anyukám! :)<3333333333333333333333333333333333333
Apám felöl fel is fordulhatnék! =(
8/27 anonim válasza:
Anyumat nagyon szeretem.
Apám még az utcán sem néz rám... szemétláda.
9/27 anonim válasza:
anyukámat :)
apám azt se venné észre ha három fejem nőne :(
10/27 A kérdező kommentje:
Borzasztóan sajnálom, hogy ilyen kegyetlen az élet az emberekkel. Én szerencsésnek mondhatom magam, mert annak ellenére, hogy piszok szegények voltunk, boldogságban, szeretetben nőttünk fel a három testvéremmel, mert a szüleink bármit megtettek volna értünk. Nekem minden vágyam, hogy anya legyek, és nem bírom elképzelni azt, hogy egyszer semmibe vegyem azt, akit 9 hónapig hordtam a szívem alatt. Nem tudnék a saját gyermekemnek ártani.
2009. júl. 1. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!