Van olyan titkotok, amire még soha nem derült fény, de ha kiderülne akkor annak súlyos következményei lennének? Ha igen, hogyan sikerült titokban tartani?
Figyelt kérdés
Családon belül, vagy azon kívül..(félrelépés, eltitkolt események stb.)
Ez egy teljesen anonim oldal, ha van kedvetek írjatok!
2009. júl. 1. 20:04
1/6 anonim válasza:
Igen nekem vannak ilyen titkaim,de nem ilyen félrelépések vagy hasonló...annál kicsit durvábbak...
azokkal akik még ebbe a titok körbe tartoznak,megfogadtuk, hogy soha nem is fogunk rá gondolni,mert akkor lehet,hogy véletlenül elkotyogjuk
14/L
2/6 anonim válasza:
Van! De akivel csináltam, már meghalt, így ő a sírba vitte. Én is oda szeretném vinni. Hogyan sikerült titokban tartani? - szerettük egymást nagyon. Hát így!
3/6 anonim válasza:
Apám családja nagyon titkol valamit, még nem derült rá fény, de valami szörnyűség lehet, mert csak utalgatnak rá egymás között is, de csak úgy, hogy ne vehesse ki más.
4/6 anonim válasza:
van, nő vbagyok, a titok, pedig két pasi, egy lelkis apuci, de jó volt vele,. és egy menő sportoló, ....hááát olyan nwm lesz még egy... ez lehet, hoyg trófeagyűjtésnek hangzik, de 10 év termése a két férfi, szerintem máss nőnek is van ennyi változatosság az életében, és hogan sikerülkt titokban tartani? héát nem beszéltem róla és a légyottok idejéra jó alibimn volt, tanfolyam, amiről persze hiányoztam mégis jelesre vizsgáztam, mewrt tranultam sokat
5/6 anonim válasza:
igen...
csak kicsit durva...
16 éves vagyok (lány), és egy 28 éves srácba vagyok belezúgva... :S
én sem vok neki közömbös, de mind2en tudjuk, h ebből semmi nem lehet... ráadásul a szüleink barátok, és ha ez kiderülne, nekünk annyi lenne...
6/6 anonim válasza:
Igen, van. Mégpedig egy meg nem született gyermek. Lassan 17 éve őrzöm a titkom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!