Akinek még nem volt 25 évesen sem komoly kapcsolata, annak valószínűleg nem is lesz saját családja soha semmikor?
16-os vagyok.
Jól van, örülök, hogy ezt te is láttad. Remélem nem bántottalak meg, mert nem ez volt a szándékom, csak felb@sznak az ilyen pötsök. Sajnos nekem is volt egy ilyenhez szerencsém.:(
Párom 26 évesen jött velem össze, én voltam neki az első komoly barátnője. (szűz volt, én is) Neki lesz családja, velem. :)
23N
Nekem épp 25 évesen ért véget egy több éves kapcsolatom, házasságot, gyereket terveztünk, tehát az életemnek ezt a részét fixnek éreztem, a párkeresést lezártnak tekintettem. Hát hatalmasat tévedtem. Most 26 vagyok, de egyáltalán nem pánikolok. Az igazi nagy szerelem akkor csap le az emberre, amikor nem is számít rá, ez sose úgy jön, hogy na akkor én most módszeresen párt keresek, közben meg azon pörgök, hogy gyorsan meg kell találnom, különben egyedül maradok. Lazíts.
26 N
Lehet, de egyre kevesebb az esélye.
Az a baj, h az itt lévő nők azt hiszik te Brad Pitt vagy, aki jófejségből maradt szűz.
Valójában gondolom azért vagy az mert egy beszari alak.vagy.
Ezt meg nem komálják a nők, persze van akinek muszáj, mert csak ez jut, mint, aki írta, h az ízig-vérig férfi barátja 26 évesen nőtt fel ahhoz, h megszólítson egy lányt.
Szert össze magad!
26: hogyan tudtad túltenni magad rajta?
velem is hasonló történt meg, nem is olyan rég. és nehéz újra összeszednem magam ahhoz, hogy ismét családot merjek álmodni magamnak. vagy Barátnőt...
nagyon rossz, amikor az embernek az álmai dőlnek össze!
24f
Párom 39 éves. Én 28. Most várjuk az első babánkat, utána esküvő. Előttem neki is 1,5 éves volt a leghosszabb kapcsolata és velem élt tartósan együtt először.
BÁRMI megtörténhet még, ne csüggedj! Önbizalom :-) És nézz egy kicsit magadba, hogy mik lehetnek azok a dolgok, amik miatt nem maradnak veled a társak (nem derült ki, hogy ffi vagy vagy nő). Ezeken csiszolgass egy kicsit, és meglesz az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!