Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek még nem volt 25 évesen...

Akinek még nem volt 25 évesen sem komoly kapcsolata, annak valószínűleg nem is lesz saját családja soha semmikor?

Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 11:25
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt már egy komoly kapcsolatom (bár attól függ, mit nevezünk komolynak), 22 éves vagyok. Mégsem érzem, hogy több esélyem lenne, mint pl. neked, hogy családom legyen.
2012. jún. 4. 11:56
 12/32 anonim ***** válasza:
92%
A barátomnak 26 éves koráig a leghosszabb kapcsolata fél év volt. 8 barátnője volt, és mindegyik pár hónapos. Azt mondja, hogy a lányok kihasználták őt anyagilag, vagy pár hét után szakítottak vele. Aztán 2 éve megismerkedtünk, és azt mondja, hogy amikor meglátott, tudta, hogy én vagyok neki az igazi. Együtt élünk már, tervezzük az esküvőt, és babát is nagyon szeretne. Minden nap azon fáradozik, hogy meglegyen mindenünk. Látom rajta, hogy nagyon akarja a közös életet velem. Családot szeretne. Ha hiszel ebben az "igazi" dologban, akkor valószínű, hogy még te sem találtad meg azt a nőt, akivel le szeretnéd élni az életed. Ne aggódj, meg fogod találni azt a nőt, akit érdemesnek tartasz arra, hogy komolyan gondolkodj vele. És remélhetőleg ő is érdemesnek tart majd téged egy komoly kapcsolatra! :)
2012. jún. 4. 11:57
 13/32 A kérdező kommentje:
Csak az a legnyagyobb baj emellett, hogy még csak nem szexeltem soha életemben. Na ezek után, hogyan majd az esélyek?
2012. jún. 4. 12:00
 14/32 anonim ***** válasza:
93%
Hát nálam, most hogy ezt tudom, nőnének az esélyeid. De sajna foglalt vagyok. Viszont én sokkal jobban örültem volna egy olyan fiúnak/férfinak, akinek én vagyok az első. Nem kaptam volna meg soha, hogy az előző barátnője ilyen volt, meg olyan volt az ágyban. Én miért nem vagyok olyan.
2012. jún. 4. 12:07
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Semmiről sem vagy még lemaradva. Nekem 30 éves koromig nem volt komoly kapcsolatom. Most boldog házasságban élek.

De tényleg érdemes magadba nézni, hogy rajtad múlt-e a komoly kapcsolat hiánya és amin tudsz, próbálj változtatni.

2012. jún. 4. 12:07
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

"Hát nálam, most hogy ezt tudom, nőnének az esélyeid. De sajna foglalt vagyok. Viszont én sokkal jobban örültem volna egy olyan fiúnak/férfinak, akinek én vagyok az első. Nem kaptam volna meg soha, hogy az előző barátnője ilyen volt, meg olyan volt az ágyban. Én miért nem vagyok olyan."

Itt nem az a baj, hogy mással is lefeküdt a barátod. Gusztustalan az exekkel összehasonlítani a jelenlegi barátnőt! Hidd el, hogy nem feltétlen előny az, ha a férfi szűz, amikor összejöttök. Ez a viselkedés nem vall felnőtt férfira!

Bocsi kérdező az off-ot!

2012. jún. 4. 12:16
 17/32 anonim ***** válasza:
és miért nem volt eddig semmi?
2012. jún. 4. 12:20
 18/32 anonim ***** válasza:
Hát, írtad hogy tudod/sejted miért nem volt, akkor próbálj rajta változtatni, kevesebbet játssz a gépen és kevesebbet nézz sci-fi sorozatokat...és többet próbálj ismerkedni és ne hagyd , hogy kihasználjanak plusz ne fuss esetleg olyanért akiről egyértelmű , hogy esetleg pótléknak használ , majd 1-2 hónap után ejt :)
2012. jún. 4. 12:21
 19/32 anonim ***** válasza:

16. Tudom, hogy gyerekesen viselkedett. Hamar meg is szabadultam tőle. A mostani pedig tud felnőttként viselkedni, és nem az exéhez hasonlít.

Bocsánat a közjátékért. Csak tisztázni akartam.

2012. jún. 4. 12:24
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Necces a dolog, de nem reménytelen. El kellene kezdened keresgélned, mert ahogy öregszel, majd kialakulnak a magad kis szokásai, egyre nehezebb lesz alkalmazkodnod valaki máshoz. A testi kapcsolattól ne félj, ha ügyesen tanulsz, 30 éves korodra behozhatod azokat a pasikat, akik 25 évesen nősültek, lett két gyerekük, és már kb. 2 éve sz.x nélkül élik az életüket:-D
2012. jún. 4. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!