Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jó agglegénynek...

Szerintetek jó agglegénynek lenni?

Figyelt kérdés
35+ korosztály. Nincs gond, felelősség, de nincs mondjuk esténként odabújni valaki mellé, megbeszélni a gondokat. Azokra gondolok akik nem ilyen partiarc agglegények, tehát az idősebb korosztály. Szerintetek?
2012. jún. 4. 11:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem van olyan ismerősöm,akinek ez az életforma tökéletesen megfelel.Nem teljesen szingli,mert időszakos barátnők jönnek-mennek azért az életében,viszont nem köti le magát.Ő így érzi jól magát.Valószínűleg azért,mert egy örök gyerek,és soha nem fog felnőni,megkomolyodni.
2012. jún. 4. 11:19
 2/9 anonim ***** válasza:
48%

Ember, NEHOGY IGÁBA HAJTSD A FEJED! Én 3 évi házasság után tudom már értékelni, hogy milyen jó is volt agglegénynek lenni.

Indokok:

- "nincs gond": teljesen igaz, előtte magam szerveztem az ügyeimet, most teljesen az asszonytól és a díszes pereputtyától függ minden percem, nincs egy félórám magamra

- "felelősség": a legnagyobb baj, hogy a másik hülyeségeiért is én viszem el a balhét, korábban legalább csak saját magamért voltam felelős

- "nincs mondjuk esténként odabújni valaki mellé, megbeszélni a gondokat": megsúgok egy nagy titkot, amit csak a házasemberek tudnak: a nőket, feleségeket k****ra nem érdeklik a te gondjaid, és minél inkább szeretnéd velük megosztani, annál inkább erősödik bennük, hogy egy nyavalygó kisfiú vagy (mert te FÉRFI vagy, nem lehetnek problémáid...ööö...érted...), ezzel szemben te kénytelen vagy meghallgatni minden nyaffantását (ha nem, érzékelten tuskó vagy!!!)

Amíg agglegény voltam, stabil volt az anyagi helyzetem, volt megtakarításom, haverok, hobbi, szabadidő, nyugodt pihenés. Most kong a kassza, mert az asszony mindig kitalál valami marhaságot, haverok elvadítva, szabadidő nuku. Szeretetet nem kapok ("sajnos én olyan nő vagyok, aki nehezen mutatja ki az érzéseit" - a ku*** anyád, nem ilyen voltál, amíg csak jártunk), spermabank és bankautomata vagyok.

Ha mindezt aláhúzzuk, akkor szerintem nyilvánvaló, hogy merre billen a mérleg nyelve.

(31 leszek szeptemberben, remélem ér a véleményem)

2012. jún. 4. 11:21
 3/9 anonim ***** válasza:
95%

Attól még hogy valakinek rossz tapasztalatai vannak, attól mág szép dolog megházasodni és gyerekeket nevelni, tovább adni a génjeid és egy szép családot összetartani.

Csak jól kell választani. Vannak randes nők is a világon akik nem kínoznak ennyire, és jó tapasztalatokkal ajándékoznak meg.:)

Nyilván minden kapcsolatban vannak hibák, de mondom, a lényeg hogy jól válassz... Aki rosszul választ és egy hisztit p.csát vesz el, hát ő úgy is járt....

2012. jún. 4. 11:25
 4/9 anonim ***** válasza:
63%
Bakker ezt mérlegelni kell. ha nős vagy, oda a szabadság, a lóvé, de legalább időd se marad elkölteni. Viszont lesznek gyerkőceid, akikre büszke lehetsz, mutogathatod a fényképeiket, és tinédzserkorukban az agyadra mehetnek.
2012. jún. 4. 11:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Jó-e az agglegényélet? Biztos. Valakiknek, valamiért.

De egy 35 felett is?

Egy életen keresztül ez volna a természetes? Nem gondolom.

Sajnálom...., de elfogadom, ha így kerek az élet valakinek.

2012. jún. 4. 11:36
 6/9 anonim ***** válasza:
35%

"Aki rosszul választ és egy hisztit p.csát vesz el, hát ő úgy is járt...."

Ez igaz. A bibi ott van, hogy egy nő sem úgy hirdeti magát, hogy "hisztis p**** férjet keres", hanem a lehető legjobb formáját hozza. Így viszont vagy baromi jó emberismerőnek kell lenni (nekem évek alatt sem jött ki a valódi arca, csak házasság után), vagy nagyon szerencsésnek. Másrészt amit leírtam, az nem csak a hisztisekre igaz, hanem a legtöbb nőre és a legtöbb párkapcsolatra. De nem védem mindenáron a véleményem: igen, vannak szerencsés ellenpéldák is, a hangsúly a kockázaton van. Ha agglegény marad a férfiember, elesik sok dologtól, ez tagadhatatlan. De potenciálisan meg is kíméli magát egy csomó olyan bajtól, amiből utólag már nem egyszerű kihátrálni. Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy megéri-e a kockázatot. Az én válaszom - a saját tapasztalataim tükrében - egyértelmű NEM lenne, aki szerencsésebb volt, valószínűleg IGEN-nel felelne.

2012. jún. 4. 11:40
 7/9 anonim ***** válasza:

Én még csak 24 vagyok, de eszem ágában nincs megnősűlni, családot alapítani. Kell a francnak az a sok gond építkezés, hitel, gyereksírás, házsártos asszony "brrrr".

Világvándor életet lenne jó élni, és minden kultúrából megfektetni valami jó csajt. :D

2012. jún. 4. 11:58
 8/9 anonim ***** válasza:

És nő vagyok, de én is így gondolom! Nekem is a szabadság a legfontosabb, és nem szeretném lekötni magam egy férj meg gyerekek mellett. Barátom az van,de külön élünk,és nem is tervezek ezen változatni. :) Nekem/ nekünk így jó.

30/N

2012. jún. 4. 12:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Édesapám is ilyen volt egy ideig, amíg házasok voltak, addig sem tudott lakatot kötni a f*rkára, volt hogy az 5 éves lánya ELŐTT bájolgott telefonon a szeretőivel, egyszerűen nem volt való neki a házas élet. 6 évnyi tényleges agglegény élet után egy 25 évvel fiatalabb lánynak sikerült megfognia, de így sem bírja félremenés nélkül. Valakinek nem való a családi élet. Én édesapám teljes ellentéte vagyok, imádok együtt lakni a párommal (aki hamarosan a férjem lesz), szerencsére kifogtam egy nagyon családcentrikus férfit, aki ugyanúgy gondolkodik, mint én, és imádja a gyerekeket is :) Neki nem hisztis nyűg vagyok a nyakán, én pedig nem tekintem börtönőrnek. Nekünk a családi élet való, ebben vagyunk boldogok, akinek viszont nem való, az ne házasodjon, mert csak a gyerekeit teszi tönkre!
2012. jún. 4. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!