Miért ilyen ez az ember?
A barátom apukájának a testvéréről van szó.
Szóval kezdjük ott, hogy elég fura ember többször öngyilkos akart lenni stb.. tönkrement a vállalkozása és emiatt.. szóval elég instabil.
Nos arról van szó, hogy amikor találkozunk velük akkor nekem sosem ad puszit köszönésnél. Nem arról van szó, hogy akkora probléma , de alig akar odaköszönni nekem.. és mindenki mindenkinek ad puszit, de ő nekem nem.. a felesége meg a gyerekei igen..Még először mindig mentem és adtam neki is puszit ne legyen erról szó , hogy bunkó vagyok, de már meguntam, hogy ő sose köszön és én nem fogok kuncsorogni, de elég gáz , hogy őt mindig ki kell hagynom..
21L
Ez a szóbanforgó ember másokat megpuszil? Tehát pl "anyósodat"? (ugye a sógornője akkor) Mert ha őt sem, akkor egyszerűen nem puszilkodós fajta, ne vedd magadra.
Amúgy nálunk is van erre jó példa. Tök jó kapcsolatom van a párom szüleivel, az apukájával mégsem puszilkodunk (anyósommal igen). És nem azért, mert nem kedvel az öreg (nagyon is bír :), ami nála ritka dolog), csak nem az a típus.
Ugyanakkor ott van párom bátyja meg a felesége... Ők nem szoktak megpuszilni, miközben mindenki mást igen. Ez viszont bunkóság, de tudom róluk, hogy tapló népség, ezért nem is érdekel a dolog. Eleinte rosszul esett, ma már hidegen hagy. Nem barátkozunk és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!