Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismersz perfekcionista/maximal...

Ismersz perfekcionista/maximalista embert? Esetleg a családodban van? Tényleg elviselhetetlen tud lenni?

Figyelt kérdés

2012. jún. 2. 16:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ismerek, ilyen vagyok. És elmondhatom magamról, hogy épp úgy igaz ahogy leírtad: elviselhetetlen tud lenni. Az tudok lenni, ha érdekeim megkövetelik. De ilyen szempontból fontos kikkel dolgozom együtt; fontos, hogy mindíg meg tudjam értetni magam és azt kapjam amit kérek, nem kicsit mást, nem helyettesítőket, nem módosításokat. Nálam a Pi 6 tizedesig tart. Vannak akik szeretnek velem dolgozni, mert kényelmesebb nekik ha megmondom az utolsó csavarig mit akarok, neki csak az a feladata, hogy megcsinálja. Az ő dolga hogyan, csak olyan legyen amilyet kértem. Olyanokkal pedig akik miután elmondtam mit akarok vagy tervrajzzal elmagyarázom, jönnek azzal, hogy de én úgy gondolom, hogy... vagy jobb lenne esetleg így vagy úgy, na azokkal a munkakapcsolatunk kb fél óra után véget ér. Nem azért hívtam, mert érdekelne mit gondol vagy mert szükségem lenne valakire aki elmagyarázza nekem mi a jó. És ilyenkor tudom, hogy elviselhetetlen vagyok :)
2012. jún. 3. 02:00
 12/13 anonim ***** válasza:

Apám. Mindig mindenből legyünk kitűnők, ez ment. Mióta nem vele lakom, azóta nem ér el a keze hozzám, de nagyon felhúzta az orrát azon, hogy anyu segített nekem a lakásom megvásárlásakor egy kisebb összeggel, míg azt, hogy ő vesz nekem egyet, visszautasítottam. (Elváltak - nem, nem vagyok normális, rudom, de én inkább magam szerettem volna elérni a céljaimat, egyedül.)

Ő a munkájában is ilyen, anyám is, de ő csak a munkájában maximalista. Tőlük örököltem, ott én is az vagyok, de engem nem érdekelnek mások. Eredményeknek szoktam örülni, ha a barátaimé, a többieké hidegen hagy. A hibáimnál viszont eret tudnék vágni. Annyira rosszul esik.

2012. jún. 3. 02:03
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen vagyok. Azzal súlyosbítva, hogy hónapokra előre megtervezem minden egyes napomat. És ha közbejön valami, akkor jobb ha mindenki messzire elkerül.

Már sok mindent megpróbáltam, hogyan tudnék lazítani. De eddig képtelen voltam rá. Ha azt mondom, hogy most pedig nem csinálok semmit, csak úgy vagyok. Két perc után már azon jár az agyam, hogy mennyi minden mást meg tudnék csinálni, ahelyett, hogy csak itt ülök és nézek. Szóval ilyen is van.

2012. jún. 3. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!