Mit tegyek? Párom ma egész nap sz*rik rám. Még azt se kérdezte meg reggel óta hogy nincs-e valami bajom. De ha segitség kell neki akkor hozzám szol. Lassan meg lesz a baba és ezt csinálja.
Már nem azért, de lehet neki van rossz napja.
Ha ugyanezt hetek, vagy hónapok óta csinálná, akkor sz@r lenne. De ahogy írtad:ma. Hagyd békén, vagy beszélj vele, de ne akadj már ki
Ha már babát vártok, akkor gondolom elég jól ismered már őt (kivéve ha 17 éves vagy) nem tegnap jöttetek össze.
Amúgy nem gondolkoztál még azon, hogy a párodnak van valami problémája? Talán megkérdezhetnéd, hogy mi a baja, tudsz e segíteni neki.
Nő vagyok, de attól függetlenül olyan sok nő társam van akik elvárják, hogy körbe udvarolja a párja, de ő nem tesz semmit érte.
Aztán csodálkoznak ha probléma van a kapcsolatával.
Veled kéne megbeszélnie. Ha érdekel,kérdezd meg, ha szeretnéd,hogy újra beszéljetek,nyiss felé óvatosan. Neki van valami problémája nem neked; te babát vársz,ő gondterhes. Már miért kéne rosszabb napjain is téged körbe ugrálnia??
Nem nagyon működik nálatok a kommunikáció...
Itt szerintem az a probléma, hogy nem veszed észre, hogy neki problémája van. Szerintem őt már az is zavarja, hogy te meg sem kérdezed tőle, hogy mi a baja.
Másrészt viszont, legtöbb férfi nem szeret panaszkodni.
És már bocs, had legyen neki is ilyen napja.
Nálad az a probléma, hogy elvárod veled törődjön a nap 24 órájában. Attól, hogy terhes vagy, neki még kell egy kis kikapcsolódás.
Én is voltam már várandós, a férjemre attól nem morogtam rá.
13 órás műszak után kellett neki is a kikapcsolódás, ami nála a számítógépes játékot jelenti. Ettől függetlenül foglalkozott és a mai napig foglalkozik velem, csak tudni kell elfogadni, hogy a férfiaknak is vannak nehezebb napjai, és ők a terhességet nem úgy élik át mint mi nők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!