Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is van olyan ismerőse...

Másnak is van olyan ismerőse aki, annyira belemerül a netezésbe/számítógépezésbe, hogy ki sem lehet robbantani onnan?

Figyelt kérdés

Páromról eddig is tudtam, hogy sokat netezik, de azt gondoltam összeköltözésünk után hasznosabb elfoglaltságokat talál magának... Hát tévedtem!

Ha olyan kedve van, annyira belemerül hogy meg se hallja ha beszélek hozzá. Ha bármit kérek tőle, hogy segítsen a válasz -majd-..és persze nem bírom kivárni amíg megmozdul megcsinálom egyedül. Ha keres valamit, addig nem jön el onnan amíg meg nem találja. Munka előtt még facebookozik, munka közben is ha van ideje és munka után is. Már áttelepítette a laptop cuccait a nappaliba, hogy legalább én tudjak tőle aludni. Bár azt nem mondanám hogy nagyon tudok aludni, úgy hogy párom inkább foglalkozik a laptopjával mint velem.

Már kértem kedvesen, elmondtam neki hogy ez nekem rosszul esik. Volt már olyan, hogy annyira kiborultam, hogy sírva fakadtam, mondván nekem ez így nem együttélés. Akkor megijedt, pár napig nem netezett...de minden ugyan úgy folytatódott tovább.

Már azt érzem, hogy kezdek kiábrándulni belőle és legszívesebben kiraknám a laptopjával együtt. (28 éves férfi, én 22 vagyok)

A célozgatásokból nem ért, ha hisztisen félrevonulok nem fogja fel. Ha bunkón beszélek vele, kedvesen válaszol csak azért hogy ne legyen veszekedés.

Elegem van! Nem velem, hanem a laptopjával kellett volna összeköltöznie!

2012. jún. 1. 00:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem zavar, nekem csak a kockulás okoz örömöt.
2012. jún. 1. 19:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Az én férjem is kocka :)

Változni nem fognak...vagy megszokod, vagy még időben lépsz érzelmek ide vagy oda.

Nálunk végül jól alakultak kompromisszumot kötöttünk, és én is elég toleráns vagyok. A lányunk már nem hagyja annyit játszani...igaz még pár év és már együtt fognak eRep-ezni :) Úgyhogy nálunk ha hazajön gép bekapcs, megnézi milyen aktuális harc stb van, majd eszik. Játszik a gyerkőccel, majd közös vacsi-fürdetés-fektetés este 8 körül megint benéz van-e fegyverosztás vagy ilyesmi. S mikor már én aludni megyek 10 körül akkor ül a gép elé akár hajnalig. Ma reggel például én ütöttem neki egy csatában, de volt, hogy a piaci gazdasági ügyeit is intéztem, ha én voltam gép előtt és ő nem ért rá.

Kocka párhoz/férjhez toleráns, vagy kocka pár/feleség illik, mert különben csak viták és elszállt évek lesznek sok sok fájdalmas emlékkel.

2012. jún. 1. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!