Vennétek fel hitelt lakásra ebben a helyzetben?
Van egy lányunk, párom jól keres elvileg engem is várnak vissza. A mostani albérlet 27 nm, ide nem fér el még egy gyerek.
A vételár fele megvan, a másik fele lenne hitel.
A törlesztő 150.000 lenne, én GYED-em 100e (fizetésem 250e, ha visszavesznek), párom fizetése 400e.
Nyilván, ha a páromat kirúgják mielőtt én visszamegyek dolgozni, akkor nagy szarban leszünk.
Szerintetek belevágjunk?
Hát igen, valahol mi is tudjuk :-((
Albérletbe két gyereket nem mernénk vállalni. Amíg nem lesz nagyobb saját lakás, addig viszont nem lesz kistestvér :-(
"mert úgy p--csán rúgott a munkahelyem, hogy még zörögni se volt időm... " XD ezen de jót nevettem! Mármint nem azon, hogy kirúgtak, hanem ahogy leírtad!
Kérdező! Miért nem mentek egy nagyobb albérletbe?27 nm az tényleg pici! S közben tennétek félre. Főleg ha te is visszamész dolgozni, többet tudtok, s hamarabb összejön!
nem, nem nem!!! hitelt ne!!! inkább nagyobb albérlet.
Ha eszem lett volna, én is így teszek, mert az a lakás amit 5 éve vettem mára már kicsinek bizonyul (közben lett még 2 gyerek) így meg ide vagyunk kötve még 16 évig... ha akkor lakást bérelek akkor most lakhatnánk kényelmesebben, sőt, hogy fokozzam így nem tudom elvállalni azt az állást amit 60 km-el távolabb ajánlottak sokkal jobb fizetéssel, mert nem tudnék bejárni. (mennyivel egyszerűbb lenne most ott bérelni lakást)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!