Hogyan lehet az első nagy szerelmet elfelejteni, ha ott a gyerek is?
Figyelt kérdés
Elhagytak másért. Nem tudom feldolgozni, talán nem is akarom. Nem, sajnos nincs tartásom. Már 2 percnek is örülök, ha velem van. A gyerek miatt találkozunk, beszélünk, de 1x 1x felhív magától is, de átlagban én keresem. Nem akarom feldobni a közös életünket, nem akarom tudni felfogni, hogy csak így egyik napról a másikra meggondolja a közös terveket. Remélek, remélek hiába. Mindenkinek igaza van, aki azt mondja hagyjam, ne keressem, de képtelen vagyok megtenni, nem bírok magamon erőt venni, hogy ne hívjam fel, vagy ne hívjam el. Nagyon nagyon szeretem akkor is, ha ő most mással alakítja a dolgokat :'(2012. máj. 30. 11:32
11/12 anonim válasza:
Ennek örülök. :) Sok sikert a továbbiakban.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2012. jún. 27. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!