Érdemes a gyerekek miatt együtt maradni?
Ez nekem érdekes. Ha nem maradnak együtt és az nélkül válnak szét , hogy meg sem próbálták, de mindent megtenni, akkor is a gyermek szívja meg. Mert egy válást valaki is úgy gondolja, hogy nem visel meg . Ez a leg gyökerebb hozzá állás.
Mennyivel egyszerűbb egy kicsit változtatni az életvitelen, mást is csinálni, nem csak a monoton hétköznapok, érdekesebbé tenni. Szóval élni kellene és fölnevelni a gyermeket egészségesen, nem pedig szaladok válni.
Nem, nem érdemes. A gyerekek nem hülyék, csak gyerekek. El lehet játszani előttük a tökéletes párt, de pontosan tudják mi zajlik le a szüleikben. Sokkal jobban járnak két boldog de külön élő szülővel, mint két lelkibeteggel, akik együtt élnek. "Miattuk"
Persze mindezt csak akkor, ha már mindent megtettetek a kapcsolat megmentéséért. De ha nem megy, felesleges erőltetni.
"Sokkal jobban járnak két boldog de külön élő szülővel, mint két lelkibeteggel, akik együtt élnek. "
Két lelkibeteg, ha különválik, attól még mind a ketten lelkibetegek maradnak csak épp külön élnek, a gyerek mert részt vesz a huzavonában (itt lakás-ott lakás-láthatás...), egyik sem lesz attól boldog, ha különválnak.
"Két lelkibeteg, ha különválik, attól még mind a ketten lelkibetegek maradnak"
A lelkibeteget úgy értem, hogy nyomorognak egy szar kapcsolatban, kifelé vágyakoznak, utálják az életüket, a másikat, a helyzetet, stb. Ha elválnak, lesz új életük, új párjuk, boldogok lesznek.
Erre gondoltam.
Kedves utolsó. Biztos, hogy boldogok lesznek. Azért ne is olyan egyszerű. MIndig két emberről szól a dolog. Az egyik elrontja , a másiknak rossz.
Majd jönnek a gondok és a válás. De aki elrontotta, az továbbra is elfogja. Ha csak nem történik csoda.
Nem lessz két boldog belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!