Barátom megsértődött, amiért így reagáltam. Hogyan engeszteljem ki? Vagy mi rosszat mondtam ezzel?
ez engem is meglepett volna, a másik meg, hogy Ő tartja magát szerencsétlennek emiatt, nem?
Egyébként nem tudtam, hogy ez verseny és a minél több csajt megdugó pasas a nyerő. Nekem nem kellett volna olyan pasi, akivel már mindenki lefeküdt.
Mi is beszélgettünk ilyesmiről, de egyáltalán nem szűrtem le semmilyen következtetést, szerintem a párod csak felfújja a reagálásodat. Mondhatta volna könnyedén, hogy még akkor nem találkozott veled, azért nem tartottak tovább a kapcsolatai.
A 7.-eshez csatlakozom.
Bizonyára önbizalomhiánya van a szexuális vonzereje tekintetében, ami sokaknak van, nem olyan csuda dolog.:)
Egyébként szerintem is sok az 5, de elfogadható, az a legjobb, ha hasonló az előéletetek - legalábbis nekem az egyenrangúság fontos mindenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!