Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagybátyám miért nem akarja,...

Nagybátyám miért nem akarja, hogy a kisfiáról tegyek fel képet a facebookra?

Figyelt kérdés
Hétvégén voltunk nálunk csináltam egy nagyon aranyos képet a babáról, gondoltam felteszem a közösségi oldalra. Erre ma írt, hogy legyek szíves levenni a képet. Nem értem mi a baj ezzel, ő is rakott fel a kicsiről képeket, még be is jelöltem a képen, hogy lássa, hogy felraktam. Még ha valami baja lenne a kicsinek talán megérteném de gyönyörű, egészszéges baba. Olyan kellemetlennek érzem ezt a helyzetet, már most gondolkodok, hogy milyen kifogást találok ha legközelebb mennénk, vagy jönnének... :(
2012. máj. 28. 20:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%

Az ő gyereke. Az ő joga eldönteni, hogy ki, hova, miféle képet tehet a gyerekéről. Szerintem.

A helyébe mondjuk egyáltalán nem raknék fel a netre képet a gyerekemről.

2012. máj. 28. 22:45
 12/19 anonim ***** válasza:
85%

Azt nem értem, TE miért akarod felrakni facebook-ra.

Ha olyan jó lett a kép, küldd át nekik e-mailben. Vagy nyomtasd ki és kereteztesd be.

2012. máj. 29. 00:24
 13/19 anonim ***** válasza:
80%
Én valahol megértem. Nem ismeri az ismerőseidet, nem akarja, hogy midnenféle jöttment lássa a gyerekét. Mi ezzel a gond? Neked miért olyan fontos? Majd a saját gyerekedről felrakhatsz ahányat akarsz.
2012. máj. 29. 06:56
 14/19 anonim ***** válasza:
64%
Én is megkértem mindenkit, hogy csak pár képet tegyen fel, azt is úgy hogy csak a család láthassa.
2012. máj. 29. 08:39
 15/19 anonim ***** válasza:
10%

Úristen! Miért kell ebből akkora ügyet csinálni? A mai világban ezen úgy le vagyunk döbbenve... az interneten, meg a facebookon! Miért?

Gondolom ez nem nyugtat meg, de ha az én babám képét tetted volna ki magadhoz - kifejezve ezzel a szereteted és a "rajongásod" a csöppségért - örültem volna neki, sőt tovább megyek, letöltöttem volna a képet, amennyiben jól sikerült, hogy legyen még egy képem a kicsikémről!

2012. máj. 29. 11:52
 16/19 anonim ***** válasza:
96%
Persze, mindenki másképp gondolkodik. :) Vannak emberek, akiket kifejezetten, zavar, ezt el kell fogadni.
2012. máj. 29. 12:37
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs gyerekem, de sosem értettem az olyan szülőket akik 100 képet töltenek fel a gyerekről a legkülönbözőbb helyzetekben (vagy a mi mégrosszabb amikor mind a 100 ugyanaz a kép...). Szabad préda a pedofiloknak és egyéb betegeknek! Amikor a meztelen meg pózoló kisgyerekeket mutogatják ország-világnak...
2012. máj. 29. 14:39
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem volt csóré a baba, ruhában volt! Nem hinném, hogy az iskolatársaimnak és a falubeli ismerősöknek az lenne az életcélja, hogy mappába gyűjti a kicsi képeit. Ezt az 1 képet tettem fel róla, büszkélkedni akartam vele, hogy milyen szép unokaöcsim van.
2012. máj. 29. 15:07
 19/19 anonim válasza:

Tessék, itt a válasz a kérdésre:

[link]

2015. máj. 22. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!