Hogy csinalhatnék a férjemből papucsot?
Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 13:33
21/34 anonim válasza:
Hogy te egy milyen ocsmány dög vagy...Remélem azelött halsz meg mielött leraknád a tojásaid, te klingon.
23/34 anonim válasza:
Ha nem szereted olyannak amilyen, akkor miért mentél hozzá?
24/34 A kérdező kommentje:
Szeretem de jobb szeretnek en parancsolni baratnőmnek nagyon jo élete van ő parancsol
2012. máj. 28. 15:26
25/34 anonim válasza:
Szerethetnéd egy kicsit a helyesírási szótárat is.
26/34 anonim válasza:
abból látszik , hogy kamu kérdés hogy nem reagál a válaszokra úgy ahogy egy igazi ember tenné ha valóban ilyen szándéka lenne és komolyan gondolná.
27/34 anonim válasza:
ja barátnődnek a térdkalácsa
1 ha te parancsolnál már nem lenne hol laknotok
2 asszonykám is szeretett volna parancsolni be is adtam a derekam azt hiszem 4 napig élvezte aztán könyörgött hogy ő nem ehhez az emberhez ment és csak addig volt "buli" a papucskodásom amíg nem kellet komoly dologban döntenie
pikk pakk eltört nála a mécses
3 ha a feleségem lennél és ilyen kérdést tennél fel szerencsédre csak holnap mehetnék ügyvédhez a válás miatt
28/34 anonim válasza:
Rendkívül békés természetű vagyok, de egy ilyen ember imitátornak akkora pofont lehúznék.... Persze erős a gyanúm, hogy fake. Ha nem, akkor itt elég gyengén mentális deficit van...
29/34 anonim válasza:
Inkább válj el,és maradj menő szingli-örökre!!!
30/34 anonim válasza:
neked megszületned is kár volt, hugi! vagy valami hülye kretén leszbinek kellett volna menned, ahol megkorbácsolt volna a párod ha ellentmondasz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!