Létezik a való életben olyan nagy és igaz szerelem mint ami a filmekben, könyvekben van?
Figyelt kérdés
Azért írom ebbe a kategóriába a kérdést mert tapasztalatokra vagyok kiváncsi nem a tinik véleményére. KÖSZI2012. máj. 26. 16:36
11/15 anonim válasza:
Igen! Férjemmel 15 éve tart! Vannak vitáink, de megbeszéljük mert összetartozunk, mint borsó meg héja. Még mindig szeretem, nem bántam meg, hogy Őt választottam pedi voltak nehéz idők. Van két édes kisfiúnk, így négyen boldogok vagyunk!!!
12/15 anonim válasza:
Mikor megnyitottam a kérdést, tudtam hogy csupa ilyen válasz lesz: "igen, a miénk az!" :) A miénk is :) Szóval van ilyen :)
13/15 anonim válasza:
Akkor gratula Nektek is!
Amúgy az első válaszadó vagyok, és én meg azt hittem, hogy majd jönnek a fanyalgók, hogy szerelem nincs is, csak a hormonok játszanak, és egy idő után minden kapcsolat ellaposodik, meg ilyenek...
Ehhez képest tök jó látni, hogy vagyunk így páran. :)
14/15 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz,nagyon jó,hogy ennyi pozitív válasz érkezett,itt jöttek össze a magyar optimisták:)Szerintem is van igazi nagy szerelem,bár a hétköznapokban nem mindig mutatkozik meg annyira,hogy hú,de nagy szerelem..de van!:)Létezik!
15/15 anonim válasza:
Trisztán és Izolda szerelme a mai napig tart, pedig meghaltak az 5. században. De oly erős volt, hogy már elpusztíthatatlan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!