Milyen ajándékot illik / szoktak venni házassági évfordulóra?
Figyelt kérdés
Ötletekre lenne szükségem. Köszike. :)2009. jún. 29. 13:28
1/6 anonim válasza:
Nekünk nem olyan rég volt a 10. évfordulónk. Nálunk az van, hogy rokonokkal nem ünnepeljük meg, csak kettesben, én például egy gyönyörű fehérarany nyakláncot és a hozzá illő karkötőt kaptam a páromtól, amit még februárban néztünk meg együtt, és mondtam, hogy jaj de szeretném. Én meg egy ezüst karkötőt vettem neki aminek a belsejébe bele lett gravírozva, hogy "nagyon szeretlek!". Remélem segítettem. :-)
2/6 anonim válasza:
szerintem attól függ, hogy ki vagy :P úgyértem ha pl a saját évfordulódra a párodnak, akkor valami nagyobbat pl utazás kettesben vagy ékszer, de ha csak ismerős vagy, akkor kisebbet, de van olyan család ahol más nem is szokott, szóval ez családonként változik szerintem
3/6 anonim válasza:
mi pl most kaptunk két szép gravírozott borospoharat a házassági évfordulónkra!
Nagyon örültünk neki, örökemlék marad!
4/6 A kérdező kommentje:
Valami olcsóbb dolog?
És a mi évfordulónk lesz. :)
2009. jún. 29. 21:43
5/6 anonim válasza:
első közös képeteket pl egy szép keretben, vagy kis kockába-kulcstartóba belézereztetni? Ezek nem nagy összegek!
6/6 anonim válasza:
Készíthetnél egy gyertyafényes vacsit neki! :) Szépö terítés, gyertya, bor, kedvenc kajája aztán stb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!