MI A javaslat? Párommal külön élünk. Már elfogadtam nem közeledek. Nem kérdezek semmit tőle. A múltról. Most változik. Pozitív irányba.
Nagyon érdekes, amit leírtál. A mi helyzetünk nagyon hasonló, csak nem vagyunk házasok, nem csalt meg és nincs gyerekünk. De amióta nem görcsölök rá a kapcsolatra, és jól érzem magam, azóta úgy udvarol, mint még soha. Rájöttem, mennyire elhanyagoltam abarátaimat, ismerőseimet, magamat - észre sem vettem, pedig mindig ez ellen prédikálok.
Most nem mindig érek rá, amikor ő találkozni akar (korábban minden programomat tőle tettem függővé), és barátságos vagyok, sőt, vidám. Ő 2 hete szakított velem, és azt hiszi, máris új barátom van, annyira arra számított, hogy szarul leszek.
Én is jól vagyok, mint Te, spontánul élem az életemet, és nem töröm a fejemet a jövőnkön. Egyet tudok: úgy nem akarom a kapcsolatunkat, mint eddig. Vannak dolgok, amiket neki is tisztáznia kell magában. Már vannak erre utaló jelek, de én is várok. Sajnos, egy szeretkezés "becsúszott", de én is tartani akarom a távolságot.
Viszont nem nyúzom, nyaggatom, nem teszek szemrehányást, és úgy csinálok, mint aki komolyan vette a szakítást. Inkább csak egy jókedvű haverra hasonlítok most.
Azért az is igaz, hogy ha e vidám időszak lecseng, akkor tudni kell, hogy mi a fontos neked/nekem. Az, ha nem lehet dolgokat tisztázni, megbeszélni, az nekem tényleg válóok.
Sok sikert, érdekelne, hogy alakulnak a dolgok. (Egy icipicit rosszul érintene, ha a megcsalós nővel barátságban volna...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!