Nemsokára lesz anyukám 47. szülinapja és nem tudom hogy mit vegyek neki. Mit adjak neki?
mindig azt mondja nem kell semmi.vettem már ilyen apróságokat,meg a konyhába egy két dolgot,de nem tudom mit vegyek.
irjatok mert holnap szeretnék vásárolni neki!
Nem szeretnék nagyon drágát sem,meg azért túl olcsót sem.
HELP!!köszi
Szívesen:)
Nekem szerencsém van anyukámmal,mert bár már közel 60, sminkcuccokkal, ékszerekkel (bizsut visel csak), szép ruhával, táskával mindig meg lehet lepni.
Közben eszembe jutott még egy: csinálhatsz neki egy olyan CD-t, amire rámásolod neki a kedvenc számait, vagy olyan együttesek zenéit, amit szeret. De egyszerűen vehetsz is neki CD-t, ha szokott zenét hallgatni. Esetleg egy videó vagy DVD film.
igen néha szokott zenét hallgatni,de ékszert nem hord...
meg telefonjára is tettem számokat.kreativ boltba lehet holnap benézek:D
hu az utobbi ötlet is jóóó
na látom van mindenkinek ötlete csak nekem nem volt...
majd kitalálsz valamit bizti,hát anyunak is még egy hónap van a szülinapjáig,21én de én mindig ilyenkor veszem meg:)igaz a július nekem mozgalmas is lesz.
azért köszike:D:D aranyos vagy!!!:)
hát én nem adom oda nagy nehezen kibirom van h. már odaadnám de mégsem
köszike ari vagy:)
Szia! Én a hasonló korú anyukámnak ezt a könyvet vettem: [link]
Tetszett neki, mert felidézte a gyerekkorát, a játékokat, amikkel akkoriban játszott, az iskolát, stb. Egyébként a többi ötlet is jó, amiket eddig írtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!