Ma van tesóm szülinapja, és összevesztünk már lassan két hónapja. Smsbe irtam neki hogy boldog szülinapot. Rosszul tettem hogy nem hivtam fel?
Figyelt kérdés
Létsz olyat ne irjatok,hogy csak a testvérem meg ehhez hasonlót.Smsbe irtam csak.2008. ápr. 23. 20:51
1/5 anonim válasza:
Szerintem attól függ, hogy min vesztetek össze. Te voltál a hibás, vagy ő? Ezektől függ, hogy elég-e az sms. Haragszotok még egymásra? Lehet, hogy egy telefon segített volna abban, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz, de így is tudja, hogy legalább gondoltál rá. Gondold végig ezeket, és ha elszánod magad a békülésre, akkor felhívhatod "csak úgy" is, nem kell hozzá szülinap:)
2/5 anonim válasza:
szerintem hívd fel és mondd el neki ugyanezt:) béküljetek ki, olyan értékes hogy van tesód.
3/5 anonim válasza:
A lényeg hogy nem felejetted el a szülinapját.
4/5 anonim válasza:
Békülj ki vele.
Rendezd vele a dolgaidat,hiszen a testvéred az egyetlen ember a világon,aki ugyanabból a gén szerkezetből van össze rakva:)
Lehetnek nagyon jó barátaid,csodálatos szüleid,de akkor is a testvéred áll hozzád a legközelebb.
Vannak helyzetek,mikor el kell dobni a becsületet,és megtenni az első lépést.
Sok sikert a béküléshez:)
5/5 anonim válasza:
min vesztettek össze? ha nem nagy valamin akkor szerintem felhívhattad volna. egyébként te hogy érzed? jobban éreznéd magad ha felhívnád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!