Mit szólnál ahhoz ha meghalna az ellenséged menyasszonya/vőlegénye?
Figyelt kérdés
Örülnél neki, hogy rossz az ellenségednek vagy sajnálnád azért.2012. máj. 21. 11:49
21/33 anonim válasza:
Hát ezt még az ellenségemnek se kívánnám.
22/33 anonim válasza:
Semmit, mert a halottal nekem nem volt semmi bajom.
23/33 anonim válasza:
A férjem volt menyasszony a legnagyobb ellenségem. Több milliós tartozást kell a férjemnek kifizetnie amiatt a roh@dék miatt. Ocsmányságokat beszélt rólunk, mikor megtudta, hogy kismama vagyok. Hazugságokat terjesztett rólam, mikor az esküvőnkre készültünk, hátha elhagy érte a párom. Ha neki lenne vőlegénye, és meghalna, sajnálnám a srácot, de azt a libát nem. Örülni nem örülnék, hogy neki sz@r, de nem is bánkódnék egy pillanatig sem!
24/33 anonim válasza:
23. vagyok. Kedves andropov engem is megtisztelt jelenlétével:
"Andropov.
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 13:01
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Mit szólnál ahhoz ha meghalna az ellenséged menyasszonya/vőlegénye?
"A férjem volt menyasszony a legnagyobb ellenségem. Több milliós tartozást kell a férjemnek kifizetnie amiatt a roh@dék miatt. Ocsmányságokat beszélt.."
Az üzenet szövege: Akkor ne várd el, hogy téged is sajnáljanak ha meghal a férjed. :)"
25/33 anonim válasza:
Én rögtön félretenném, hogy utálom és sajnálnám, mert nem hinném, hogy ekkora bánatot bárki megérdemelne, persze a normálisak közül és nincs olyan ellenségem, aki csak tized akkora fájdalmat okozott nekem, hogy örüljek a szenvedésének.
26/33 anonim válasza:
Nem biztos, hogy ez neki rossz lenne.
27/33 anonim válasza:
Az ellenségem nem érdekelne, nem kárörvendenék, de nem is sajnálnám, hidegen hagyna, hogy mit él vajon át. Az elhunytat sajnálnám.
28/33 anonim válasza:
Soha nem tudnék örülni senki halálának!
Még akkor sem, ha utálom a párját.
29/33 anonim válasza:
Ilyen tragédiát még az ellenségemnek sem kívánnék!
Bár volt olyan ember, aki halálának, na jó.. nem örültem, de nagyon megérdemelte!! A Jóisten igazságot tett!
30/33 anonim válasza:
én nem az ellenségem párját akarom, hogy meghaljon, hanem magát az ellenségemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!