Mit szólnál ahhoz ha meghalna az ellenséged menyasszonya/vőlegénye?
Nekem viszont van olyan "ellenségem", aki ilyen kárörvendő!
Egy lány még az egyetemről-kirúgtuk az albérletből, mert lopott, rendetlen volt és hazudozott, semmi önkritikája nem volt, aljas.
Amikor meghalt a vizslám, másnap kiírta egy közösségi oldalon, hogy milyen jó, a kutyuskája még sokáig élni fog, szép az élet. Aztán mikor meghalt édesapám, utána kiírt egy hasonlót csak az apukájával-kb. " milyen jó, hogy apukámmal ez meg ez van"-pedig világéletében utálta az apját.
Vannak ilyen korcs emberek.
Egy film jut eszembe erről.
2 nő ádáz ellenségek voltak 1 férfi miatt(magas rangú férfi)A 2 nő egész életükben marták egymást,és ha kellett tönkre tették egymás életét.A film végén az egyik nő élete úgy alakult,hogy teljesen elvesztette a "csatát".Elvesztette a férfit akit szeretett,a fiát, a vagyonát.A másik nő kárörvendő volt,hiszen az ő keze is jócskán benne volt,hogy így alakuljon a helyzet.A nő odament a háza elé,és az ellensége szeme láttára öngyilkos lett.A másik nő ekkor döbbent rá,hogy bár egész életükben ellenségek voltak,de nem akarta a halálát soha neki.A kettejük harca volt élete értelme.Azzal,hogy az ellensége meghalt,valahol a másiknak is vége lett,mert innentől kezdve nem volt semmi amiért küzdjön,harcoljon..Akkor ott nagyon sajnálta élete legnagyobb ellenségét.
Jó kis filmsorozat volt.
"Ki az az elmebeteg aki örül egy másik ember halálának bármilyen okból???"
Töredelmesen bevallom, hogy én.. Ha csak nem áll közel hozzám az illető, többnyire hidegen hagy az emberek halála. Persze néha az is előfordul, hogy sajnálatot érzek. De számtalanszor kívántam már olyan emberek halálát, akiket utálok. Nemrég megtudtam egy ilyen emberről, hogy rákos. Mosolyogtam... hiába van pénze, úgy tűnik mégsem olyan felsőbbrendű, mint amilyennek hitte magát. :)
Az üzenet küldője: Andropov.
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 12:28
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Mit szólnál ahhoz ha meghalna az ellenséged menyasszonya/vőlegénye?
"Ezt senki se érdemli meg."
Az üzenet szövege: dehogynem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!