Mit tegyek? Nem tudok dönteni
szüleim elváltak, apám utál, minden nap elmondja mekkora teher vagyok számára..
anyám meg egoista, csak magára, meg az új pasijára gondol...
apámnál unokatesókat szeretem nagyon, anyámnál meg ott vannak a tesók..
az a helyzet hogy döntenem kell..kinél maradjak/lakjak? ha apámtól elmegyek, többé nem akar rólam semmit sem tudni, tesóimnak meg szükségük van rám... és unokatesómékat is szeretem :/
A fene vigye el az ilyen szülõket!!!
Ha jól értettem most apádnál laksz. Akkor hova akarsz elmenni az anyádhoz?
Ha a tesóid az anyádnál vannak, akkor neked is ott van a helyed. Az apád meg szégyelje magát,ha ilyen kijelentést tesz. Ha teher vagy neki, jobb ha az anyádhoz mész.
"ha apámtól elmegyek, többé nem akar rólam semmit sem tudni" - ez önzés. Ha ilyen válaszút elé állít, meg is érdemli, hogy ne nála maradj. Pláne ahogy beszél veled. "utál, minden nap elmondja mekkora teher vagyok számára." - akkor miért haragudna meg annyira, ha elmennél?
A válás azért jött létre, mert anyukád összejött az új pasijával? és az emiatti haragot vezeti le rajtad apukád?
Talán inkább anyukádat válaszd, ő "csak" nem törődik Veled - apukád szövege viszont önbizalomromboló, pszichésen károsító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!