Anyám teljesen kiakadt hogy elfelejtettem az adóbevallást elintézni? :S
Diák vagyok még és teljesen kiment a fejemböl és anyámnak most szóltam kajak ki volt akadva hogy mért nem szóltam időben.
mi van ha 1 héttel később adom fel ?
Ha tavaly online töltötted ki, akkor nem is küldenek papírt, nekem sem szoktak, feltételezik, hogy idén is sikerülni fog ugyanúgy.
A fizetendő adót utalni is lehet! Pár perc az egész procedúra.
20:14
nem lehet.Online kitöltheted ,de ki kell nyomtatni,kézzel aláirni,és feladni postán
Tudom, hogy jóóóóó régi a kérdés, de ez érint mindenkit. Figyelem határidő Május 20 !!! Bevallást érintő technikai jellegű kérdések
Lejárt a bevallási határidő, jön a következő 2017 -es szja bevallás majd.
Elkésett a bevallással? – akkor sem történik semmi, ha az adózó később adja le a bevallását, Tamásné Czinege Csilla, a hatóság adószakmai ügyekért felelős helyettes államtitkára elmondta – csak emiatt már nem büntethetnek. Január elseje óta a bevallással megcsúszó adózókat a hatóság először felszólítja a kötelezettség teljesítésére, büntetés akkor jár, ha ezután se tesznek eleget ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!