Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám teljesen kiakadt hogy...

Anyám teljesen kiakadt hogy elfelejtettem az adóbevallást elintézni? :S

Figyelt kérdés

Diák vagyok még és teljesen kiment a fejemböl és anyámnak most szóltam kajak ki volt akadva hogy mért nem szóltam időben.

mi van ha 1 héttel később adom fel ?

2012. máj. 20. 16:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ha tavaly online töltötted ki, akkor nem is küldenek papírt, nekem sem szoktak, feltételezik, hogy idén is sikerülni fog ugyanúgy.

A fizetendő adót utalni is lehet! Pár perc az egész procedúra.

2012. máj. 20. 17:51
 12/20 anonim ***** válasza:
Én pont a NAV-nál dolgozom. Nem szoktunk 1-2 nap miatt megbüntetni magánszemélyt. Siess fizesd be és add fel a bevallást. A bevallás kitöltő programot a NAV honlapjáról letudod tölteni. A program segít a kitöltésben.
2012. máj. 20. 19:04
 13/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat akkor holnap kitöltöm és fel is adom
2012. máj. 20. 19:16
 14/20 anonim ***** válasza:
1153-ast kell tölteni,vagy 1153E-t? 3nap bejelentett munkaviszonyom volt tavaly ,egyetlen cégnél.:)
2012. máj. 20. 20:12
 15/20 anonim ***** válasza:
Lehet ezt teljesen online is,mindenféle aláírogatás nélkül?
2012. máj. 20. 20:14
 16/20 anonim ***** válasza:
19%
Egyszerűen hihetetlen, hogy ennyi embernek a dátum lejártakor meg utána jut eszébe a dolog és akkor kapkodnak. Nem zavar titeket, hogy volt rá 4 hónapotok legalább?
2012. máj. 20. 20:45
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem zavar,de ha nem tudsz,illetve nem akarsz segíteni,akkor felesleges is volt írnod.
2012. máj. 20. 20:50
 18/20 anonim ***** válasza:

20:14

nem lehet.Online kitöltheted ,de ki kell nyomtatni,kézzel aláirni,és feladni postán

2012. máj. 21. 09:07
 19/20 anonim ***** válasza:
De ha van ügyfélkapud, azzal mehet teljesen online, nem? Vagy akkor is ugyanez a procedúra?
2012. máj. 21. 09:26
 20/20 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy jóóóóó régi a kérdés, de ez érint mindenkit. Figyelem határidő Május 20 !!! Bevallást érintő technikai jellegű kérdések

Lejárt a bevallási határidő, jön a következő 2017 -es szja bevallás majd.

Elkésett a bevallással? – akkor sem történik semmi, ha az adózó később adja le a bevallását, Tamásné Czinege Csilla, a hatóság adószakmai ügyekért felelős helyettes államtitkára elmondta – csak emiatt már nem büntethetnek. Január elseje óta a bevallással megcsúszó adózókat a hatóság először felszólítja a kötelezettség teljesítésére, büntetés akkor jár, ha ezután se tesznek eleget ennek.

2016. aug. 11. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!