Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti így elmennétek kirándulni?

Ti így elmennétek kirándulni?

Figyelt kérdés

Most vagyok végzős egyetemista. Nincs nagyon saját keresetem, a tanulmányi ösztöndíjam egyéb juttatások. Ezek nem túl nagy összegek, de néhány dolgot tudok velük fedezni pl. ruhák, bankett, kirándulások a rezsin kívül végül is szinte minden.

Nem mondta még a párom, de gyanítom, hogy a nyáron a szülei szeretnének elvinni nyaralni. Most készülök venni egy kutyát és ezen kívül mesterire iratkozok, elvisz egy csomó pénzt. Így nem marad semmi pénzem pl. utazni, kirándulni. Nyár közepétől, ősztől fogok dolgozni. EGyszer már voltam a páromékkal külföldön nyaralni, akkor volt pénzem, de semmit nem engedtek, hogy fizessem, egy utolsó gombóc fagyit is ők fizettek. Nagyon kényelmetlen volt. Hogy mondjam meg, hogy én így nem szeretnék menni? 22 évesen nekem ez kellemetlen...

Vagy ti elmennétek?

2012. máj. 20. 10:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ne vegyél kutyát... menj nyaralni.
2012. máj. 20. 11:52
 12/17 A kérdező kommentje:
Kutyát mindenképp veszek, megígértem a páromnak. Több mint egy éve szeretnénk megvenni már.
2012. máj. 20. 11:53
 13/17 anonim ***** válasza:
én természetesen elmennék semmiképp se mondanám le örülnék ha ők fizetnének mindent:D na jó lehet kicsit kellemetlen lenne de nem annyira hogy ne menjek el...
2012. máj. 20. 12:31
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Szülő vagyok.Én is megtehetem, hogy a felnőtt gyerekeimet elvigyem nyaralni.Voltam fiatal és szerelmes én is, tehát tudom, hogy a fiaim nem éreznék jól magukat a barátnőik nélkül.Azonkívül a lányok is már szinte családtagok, ők is a gyerekeim.A meghíváskor már eleve 4 emberkével számoltam, rosszul esne, ha azért utasítaná vissza, mert nincs pénze. Eszembe se jutott még eddig, hogy ezt így is fel lehet fogni.Én csak arra gondolok ilyenkor, hogy együtt lesz az egész család, mindenki jól érzi magát.Szívesen látom őket vendégül,álmomban se gondoltam még eddig, hogy ez a lányoknak kellemetlen lehet.
2012. máj. 20. 12:48
 15/17 A kérdező kommentje:
:) Köszi a válaszokat :)
2012. máj. 20. 13:17
 16/17 anonim ***** válasza:
hát ha lánykérést tervez, akkor meg főleg menj el! nehogy már a saját eljegyzésedről lemaradj :P :DD
2012. máj. 20. 15:30
 17/17 A kérdező kommentje:
nemtudom, hogy azt tervez-e, csak sejtem:D
2012. máj. 20. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!